Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δημοτικές Εκλογές 2023 - Ερύμανθος: Αποχώρησε ο Δημήτρης Δριβίλας από την διεκδίκηση της δημαρχίας- Η αντίδραση του Θ. Μπαρή

Δημοτικές Εκλογές 2023 - Ερύμανθος: Αποχ...

Τι αναφέρουν οι ανακοινώσεις

Ο Δημήτρης Δριβίλας αποχώρησε από την διεκδίκηση της δημαρχίας στον Δήμο Ερυμάνθου και στηρίζει τον συνδυασμό του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας.

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει: "Από το ξεκίνημα της αυτοδιοικητικής μας προσπάθειας, οι συνεργάτες μου κι εγώ στρατευθήκαμε στον σκοπό χάραξης μιας διαφορετικής πορείας για τον τόπο μας.
Μοναδικός γνώμονας της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας μας δεν ήταν άλλος από την διάθεσή μας για προσφορά και την ευημερία του τόπου μας.

Ανταποκρινόμενοι στο καθολικό αίτημα της περιοχής για μια άλλη πορεία πήραμε την απόφαση της σύμπλευσης με την παράταξη "Νέα συμπόρευση για τον Ερύμανθο" του Διαμαντή Κανελλόπουλου ,επί ίσοις όροις χωρίς δεύτερες σκέψεις όπως είχαμε εξάλλου γνωστοποιήσει από την αρχή.

Για εμάς η εξουσία δεν συνιστά αυτοσκοπό. Και με αυτή μας την κίνηση θεωρούμε πως απαντούμε ορθά στην αδήριτη ανάγκη για μια άλλη πορεία στην διοίκηση της περιοχής μας.
Είμαστε πεπεισμένοι πως πράττουμε το σωστό και πως οι πολίτες της περιοχής μας θα επιδοκιμάσουν τις επιλογές μας.

Άλλωστε η δημοκρατική μας κουλτούρα μας υπαγορεύει τις συνεργασίες.

Εμπρός λοιπόν για την νίκη!
Την νίκη των πολιτών όλου του Ερύμανθου!"

H ανακοίνωση της παράταξης "Συνεργαγία για τον Ερύμανθο"

Με αφορμή την αποχώρηση του κ. Δριβίλα από την διεκδίκηση της δημαρχίας στον Δήμο Ερυμάνθου και την απόφασή του να στηρίξει τον συνδυασμό του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, από την παράταξη «Συνεργασία για τον Ερύμανθο» με επικεφαλής τον νυν Δήμαρχο Ερυμάνθου, Θόδωρο Μπαρή, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η τύχη του εγχειρήματος του κ. Δριβίλα ήταν προδιαγεγραμμένη, αφού εξαρχής απέδειξε πως είναι μία ευκαιριακή και περιστασιακή κίνηση, στην οποία η τοπική μας κοινωνία με το αλάνθαστο κριτήριό της «γύρισε την πλάτη». Σε μία προσπάθεια να περισώσει την πολιτική του αξιοπρέπεια ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τον συνδυασμό της μείζονος μειοψηφίας, εντείνοντας ωστόσο, τις γκρίζες ζώνες μιας διαπραγμάτευσης, η οποία δεν έχει την αποδοχή όχι μόνο των συνδημοτών μας, αλλά ούτε και των ίδιων των στελεχών της, που αντιμετωπίζονται ως περιφερόμενοι θιασώτες, χωρίς βούληση και δυνατότητα ελεύθερης έκφρασης.

Όσον αφορά τις βαρύγδουπες δηλώσεις για την συγκεκριμένη σύμπραξη περί «ισχύς εν τη ενώσει» κι άλλα, επί της ουσίας οι πρωταγωνιστές ομολογούν την αδυναμία τους, αφού αποδείχτηκε περίτρανα πως όχι μόνο δεν ήταν από καιρό έτοιμοι, αλλά στην απέλπιδα προσπάθειά τους να διασωθούν αναζητούν σανίδες σωτηρίας, ακόμη κι αν αυτές είναι φτιαγμένες από… παλαιό –και κατά συνέπεια- σαθρό υλικό. Ένα είναι βέβαιο. Την απόφαση εύκολα και χωρίς μπερδέματα θα την προσφέρει, στις εκλογές του Οκτωβρίου, η λαϊκή ψήφος. Καθαρά, χωρίς… θορύβους και πρόσκαιρες λάμψεις από τα πυροτεχνήματα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις