Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αεροδρόμιο Μολδαβίας: Δύο νεκροί από πυροβολισμούς

Αεροδρόμιο Μολδαβίας: Δύο νεκροί από πυροβολισμούς

Τραυματίας ο δράστης

Συναγερμός στο διεθνές αεροδρόμιο του Κισινάου, στη Μολδαβία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών της Μολδαβίας, υπάρχουν δύο νεκροί επιβεβαιωμένοι, ενώ ο δράστης τραυματίστηκε και λαμβάνει ιατρική περίθαλψη.

«Μαχητές της αστυνομικής ομάδας ειδικού σκοπού FULGER κατάφεραν να εξοντώσουν τον δράστη που σκότωσε 2 θύματα πριν από λίγο στο διεθνές αεροδρόμιο του Κισινάου. Σε αυτό το σημείο ο κίνδυνος έχει απομακρυνθεί. Ο δράστης τραυματίστηκε και λαμβάνει ιατρική περίθαλψη. Επιβεβαιώνουμε 2 θύματα. Η εμπορική δραστηριότητα και τα δρομολόγια των πτήσεων συνεχίζουν να διαταράσσονται αυτή τη στιγμή. Θα επανέλθουμε με λεπτομέρειες», αναφέρει η ανακοίνωση.

Σύμφωνα με τα μέσα της Μολδαβίας, υπήρξε ένα περιστατικό, όπου ένας άνδρας δεν επετράπη να μπει στη μολδαβική επικράτεια. Οι ίδιες αναφορές κάνουν λόγο για άνδρα που προσγειώθηκε με πτήση από την Τουρκία.

<p>Πηγή: <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr">iefimerida.gr</a> - <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr/kosmos/aerodromio-kisinaoy-moldabia-nekroi">Μακελειό στο αεροδρόμιο του Κισινάου στη Μολδαβία: Δύο νεκροί από πυροβολισμούς, τραυματίας ο δράστης - iefimerida.gr</a></p>

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις