Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΙΒΛΙΟ

/

Πάτρα: Παρουσιάζονται στο Πολύεδρο τα βιβλία της παιδιάτρου και ομοιοπαθητικού Αλεξάνδρας Κοσμαρίκου

Πάτρα: Παρουσιάζονται στο Πολύεδρο τα βι...

Την Τετάρτη 5/7/2023 στις 19.30 - Τα βιβλία της κυκλοφορούν από τις Πατρινές εκδόσεις Πικραμένος

Εκδήλωση παρουσίασης των βιβλίων της συμπολίτισσας παιδιάτρου και οµοιοπαθητικού Αλεξάνδρας Κοσμαρίκου θα γίνει την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023 και ώρα 7.30 μ.μ. στο Πολύεδρο στην οδό Κανακάρη 147, στην Πάτρα, σε συνεργασία με τις εκδόσεις Πικραμένος.

Για τα βιβλία θα μιλήσουν οι: Κατερίνα Τσιούµα (φιλόλογος και επιµελήτρια βιβλίων), Μαρία Λάγιου (παιδαγωγός και συγγραφέας).

Τα βιβλία που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Πικραμένος είναι τα Μεγαλώνω παιδιά – οδηγίες για το σωματική και ψυχική υγεία τους, Η Αλίντα και η Πιπίλα της, Οδηγός για το καλοκαίρι, Οδηγός για το φθινόπωρο, Οδηγός για το χειμώνα και Οδηγός για την άνοιξη.

Θα ακολουθήσει συζήτηση με την ίδια και θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού πάνω στην υγεία και την ανατροφή των παιδιών. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα λειτουργήσει χώρος ∆ηµιουργικής Απασχόλησης για τα παιδιά.

 *Η Αλεξάνδρα Κοσμαρίκου έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Πάτρα. Σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο της Πάρμας στην Ιταλία. Είναι παιδίατρος και μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής (Ε.Ε.Ο.Ι), καθώς και κάτοχος με υποτροφία μεταπτυχιακού τίτλου πάνω στη «Διατροφή κατά την παιδική ηλικία». Δραστηριοποιείται στο ιδιωτικό της ιατρείο στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture