Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Survivor All Star: Η πρώτη αποχώρηση μετά το ατομικό

Survivor All Star: Η πρώτη αποχώρηση μετ...

Τι θα δούμε απόψε

Οι δυο αγώνες ασυλίας σε ατομικό επίπεδο έχουν βγάλει υποψηφίους τον Νίκο Μπάρτζη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο, στο Survivor All Star.

Ακόμη ένας παίκτης θα βγει υποψήφιος απόψε (21.06.2023) και αμέσως μετά θα μάθει αν θα είναι ένας απ’ αυτούς που θα αποχωρήσουν από το Survivor All Star.

Από τη στιγμή που το παιχνίδι έγινε ατομικό, οι ισορροπίες άλλαξαν εντελώς μεταξύ των παικτών. Ο καθένας ακολουθεί τη δική του στρατηγική προκειμένου να παραμείνει στο Survivor All Star.

Ο Νίκος Μπάρτζης και ο Κωνσταντίνος Βασάλος αναμένουν να δουν ποιος ή ποια ακόμα θα βρεθεί μαζί τους στη θέση του υποψηφίου, αυτή την εβδομάδα.

Οι Survivors μπαίνουν με όλη τους τη δύναμη στο στίβο μάχης διεκδικώντας την τρίτη ατομική ασυλία.

Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει έξτρα κίνητρο, καθώς αν κερδίσει, θα καταφέρει να απαλλαγεί από την υποψηφιότητά του και να υποδείξει στη θέση του έναν άλλο συμπαίκτη του. Θα τα καταφέρει;

Σε ένα ανατρεπτικό συμβούλιο του νησιού, το τελευταίο για αυτή την εβδομάδα, πρόκειται να βγει ο τρίτος υποψήφιος, αλλά και να ανακοινωθεί ποιος θα είναι αυτός που θα αποχωρήσει από το Survivor All Star.

Φιλίες που έχουν χτιστεί από την αρχή του παιχνιδιού, διαλύονται και από την επόμενη ημέρα τίποτα δε θα είναι όπως πριν…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight