Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Έκανα λιποαναρρόφηση στην κοιλιά, αφαίρεσα τρία λίτρα λίπος

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Έκανα λιποαναρρόφησ...

«Ό,τι σας χαλάει και μπορείτε με ασφάλεια να το αλλάξετε, να το κάνετε» τόνισε

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στη λιποαναρρόφηση που έκανε πρόσφατα στην κοιλιά.

Ο γνωστός παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός μίλησε στην εκπομπή «The 2night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου κι αρχικά, αναφέρθηκε στον επαγγελματικό τομέα.

«Το σχέδιο είναι να είμαι ο εαυτός μου κι αν τα καταφέρω έτσι όπως είμαι, να ξεχωρίσω σε αυτόν τον χώρο που αγαπώ, έχει καλώς. Έτσι ξεκίνησα, πάντα το λέω», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη λιποαναρρόφηση που έκανε. «Έκανα λιποαναρρόφηση στην κοιλιά. Είναι ωραίο μήνυμα αυτο. Ό,τι σας χαλάει και μπορείτε με ασφάλεια να το αλλάξετε, να το κάνετε. Έβγαλα τρία λίτρα λίπος», εξήγησε.

Αναφορικά με τις αισθητικές επεμβάσεις γενικότερα, είχε δηλώσει πρόσφατα: «Μπότοξ δεν θα έκανα. Αν έκανα κάποια αισθητική επέμβαση για να διορθώσω κάτι, θα το έλεγα. Κι αν θέλετε, σας το λέω, δεν έχω πρόβλημα. Πήγα το Σάββατο κι έκανα μια λιποαναρρόφηση και φοράω κορσέ. Είχα ένα θέμα αισθητικής φύσεως τοπικό που το είχα από μικρός».

«Εκεί μπροστά στην κοιλιά το είχα. Η δική μου θεωρία είναι ότι το έχω, γιατί έσφιγγα τις ζώνες. Όσα κιλά κι αν έχανα αυτό παρέμενε. Και το αφαίρεσα. Με ενοχλούσε», είχε προσθέσει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight