Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

My Style Rocks: Έξαλλη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

My Style Rocks: Έξαλλη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

«Λες ψέματα μες στα μούτρα μας, κρίμα και ντροπή»

Οι εντάσεις καλά κρατούν στο My Style Rocks με τις εμφανίσεις των παικτριών είτε να κερδίζουν τις εντυπώσεις είτε να κάνουν τους κριτές να απογοητεύονται.

Η Μέλντα εμφανίστηκε με outfit για να πάει σε εκδήλωση μεγάλου ξενοδοχείου στο κέντρο. Οι κριτές ρώτησαν την παίκτρια για την εμφάνισή της, ενώ στην πραγματικότητα ήξεραν περισσότερα από εκείνη, για να τεστάρουν αν τους λέει ψέματα, και όντως έλεγε ψέματα.

 «Επειδή έχουμε φτάσει στην εβδομάδα του Τελικού και δεν έχουμε καταλάβει γενικά αν μας λες αλήθεια ή ψέματα… αισθάνομαι ή ότι δεν ξέρεις τι φοράς και ότι όντως κάποιος σου τα δίνει ή ότι έχεις μαλώσει με την αλήθεια. Αυτά τα ρούχα που φοράς είναι της ίδιας εταιρείας, τα έχει σχεδιάσει μία πολύ καλή μου φίλη. Είναι ένα ωραίο look για να έρθεις εδώ την πρώτη εβδομάδα και να πούμε ότι έχεις μία βάση, όχι όμως για εβδομάδα Τελικού», παρατήρησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Μετά από τόσα επεισόδια προσπαθούμε να καταλάβουμε αν έχεις στυλ ή όχι, δεν ξέρουμε αν μας λες αλήθεια… μας λες ψέματα μες στα μούτρα μας, να σου πούμε τι; Μπράβο και συγχαρητήρια;... Τουλάχιστον έστω και αργά, λίγο πριν τον Τελικό, συνεννοηθήκαμε και καταλάβαμε ότι δεν ξέρεις ούτε τι φοράς, ούτε τι είναι, ούτε πώς συνδυάζεται και από πού αγοράζεται. Ήταν ένα ωραίο παραμύθι, αρκετά κράτησε αλλά εμείς εδώ κάνουμε μια δουλειά. Ας είμαστε ειλικρινείς και δίκαιοι τουλάχιστον», είπε έξαλλη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, βαθμολογώντας το outift της κοπέλας με 1.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight