Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Η γιορτή λήξης της περιόδου 2022-2023 του ΚΔΑΠ Αρκτικού του ΚΟΔΗΠ-ΦΩΤΟ

Πάτρα: Η γιορτή λήξης της περιόδου 2022-...

Ο χαιρετισμό του Θόδωρου Τουλγαρίδη

Η γιορτή λήξης της περιόδου 2022-2023 του ΚΔΑΠ Αρκτικού του ΚΟΔΗΠ  έγινε το Σάββατο το απόγευμα στο προαύλιο του 59ου Δημοτικού Σχολείου, στη Βούντενη.

Σε σχετική του ανακοίνωση ο Δήμος Πατρέων αναφέρει: Η γιορτή λήξης της περιόδου 2022-2023 του ΚΔΑΠ (Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών) Αρκτικού του ΚΟΔΗΠ (Κοινωνικός Οργανισμός Δήμου Πατρέων) έγινε το Σάββατο (17 Ιουνίου) το απόγευμα στο προαύλιο του 59ου Δημοτικού Σχολείου, στη Βούντενη. Στην εκδήλωση, στην οποία τα παιδιά του ΚΔΑΠ παρουσίασαν δρώμενα και δημιουργίες τους, ήταν παρών ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΚΟΔΗΠ, Θόδωρος Τουλγαρίδης, η Αντιπρόεδρος Αθανασία Αγγελακοπούλου-Πανουτσοπούλου, μέλη του Δ.Σ. του Κοινωνικού Οργανισμού, ο Πρόεδρος του Αρκτικού Διαμερίσματος, Ευθύμιος Αγγελόπουλος και γονείς.

Ο Πρόεδρος του ΚΟΔΗΠ χαιρετίζοντας την εκδήλωση ευχήθηκε καλό καλοκαίρι στα παιδιά και στις οικογένειές τους και τόνισε ότι κάθε χρόνο μειώνονται, από την κυβέρνηση, τα κονδύλια για τα ΚΔΑΠ του Δήμου και πολλά παιδιά κινδυνεύουν να μείνουν εκτός ΚΔΑΠ.

Ο Δήμος, είπε ο Θ. Τουλγαρίδης, θα συνεχίσει να εγγράφει στα ΚΔΑΠ και παιδιά χωρίς voucher και θα συνεχίσει να διεκδικεί μόνιμες προσλήψεις προσωπικού και την απαιτούμενη χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό ώστε όλα τα παιδιά να γράφονται δωρεάν στα ΚΔΑΠ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις