Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος μαθαίνει ότι η Φιλαρέτη είναι η μητέρα του

Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος μαθαίνει ότι η Φιλαρ...

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις και δραματικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Μαύρο Ρόδο» στα επεισόδια που θα δούμε από την Κυριακή 18 έως την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023.

Ο Θέμης αποκαλύπτει στην Αλεξία ότι ο Βίκος είναι ο γιος της Φιλαρέτης.

Στο επεισόδιο της Κυριακής, η μέρα της κηδείας του Μπόγρη έφτασε. Ο Βλάσης απειλεί να καταδώσει τον Λουκά για την αγορά των εκρηκτικών. Ο Βίκος και η Αλεξία, κοιτάζοντας τις φωτογραφίες από το σημείο της έκρηξης, με μεγάλη έκπληξη διακρίνουν ένα πρόσωπο. Ο Πέτρος αναγκάζει την Ελισάβετ να παραδεχτεί ότι δεν απέβαλε και καβγαδίζουν.

Η Ελισάβετ είναι ανένδοτη σε ό,τι αφορά στις προθέσεις της για το παιδί και ο Πέτρος την απειλεί. Ο Ζαμάνος και η κόρη του επισκέπτονται τον Θέμη και θέλουν να μάθουν αν εκείνος αποκάλυψε στη Φιλαρέτη την ταυτότητα του γιου της.

Ο Παράσχος ετοιμάζεται να δώσει στον Θέμη όλες τις πληροφορίες για την εμπλοκή του Βίκου στο θάνατο της Αγγελικής. Θα τα καταφέρει ή θα τον σταματήσει ο νέος άνθρωπος που έχει «φυτέψει» ο Βίκος στο γραφείο του Θέμη;

Μαύρο ρόδο: Επεισόδιο 128 (Δευτέρα 19 Ιουνίου)
Ο Παράσχος συναντά τον Βίκο. Ο Πέτρος αποφασίζει να κινηθεί νομικά εναντίον της Ελισάβετ. Ο Ζαμάνος και η κόρη του είναι αποφασισμένοι να εκβιάσουν τον Καστρινό.

Εκείνος θα περάσει στην αντεπίθεση. Στο μοναστήρι, η Κασσιανή αναστατώνεται με την απόφαση του Μητροπολίτη, να δώσει προσωρινά την Ηγουμενία στη Φιλαρέτη.

Ο Γεράσιμος το σκάει από την κλινική. Ο Βίκος προβληματίζεται για την εμμονή του Ζαμάνου να τον δει νεκρό.

Μαύρο ρόδο: Επεισόδιο 129 (Τρίτη 20 Ιουνίου)
Ο Λευτέρης ζητάει εξηγήσεις από τον Πέτρο για την κίνησή του να βάλει δικηγόρο να απειλήσει την Ελισάβετ. Η Κασσιανή προτείνει στην Πολυξένη να τη βοηθήσει, ώστε να απαλλαγεί από τη Φιλαρέτη. Ο Βίκος έχει στα χέρια του το δηλητήριο και με τη βοήθεια του Φρέντι δίνουν την πρώτη δόση στον Θέμη.

Η Θάλεια πηγαίνει στον Γιαννίκο για να δει τα προσωπικά αντικείμενα του Παράσχου.  Η Γιάννα κάνει μία κουβέντα στον Σαράντο ξεκαθαρίζοντάς του το τέλος της σχέσης τους. Πώς θα αντιδράσει ο Γιαννίκος όταν αποκαλυφθεί ότι δεν ήταν ο Βίκος στο αυτοκίνητο την ώρα της έκρηξης;

Ποιος μπαίνει κρυφά στο κελί της Ελισάβετ ενώ εκείνη κοιμάται; Ο Θέμης αποκαλύπτει στην Αλεξία ότι ο Βίκος είναι ο γιος της Φιλαρέτης.

Μαύρο ρόδο: Επεισόδιο 130 (Τετάρτη 21 Ιουνίου)
Η συζήτηση της Αλεξίας με τον πατέρα της είναι αποκαλυπτική. Η Αλεξία δεν μπορεί να πιστέψει πώς ο Βίκος είναι ο γιος της Φιλαρέτης. Ο Θέμης αρχίζει να έχει συμπτώματα από το δηλητήριο. Νιώθει τις δυνάμεις του να τον εγκαταλείπουν για πρώτη φορά.

Η Θάλεια έρχεται αντιμέτωπη με το αναπόφευκτο: ο Γιαννίκος την πιάνει επ’ αυτοφώρω. Η Αυξεντία φεύγει πάλι από το μοναστήρι και τα έχει χαμένα. Η Πολυξένη βγαίνει από τη μονή μαζί με τις δύο εικόνες.

Η συνάντησή τους θα έχει άσχημη εξέλιξη. Ο πανικός της Ελισάβετ έχει φτάσει σε επικίνδυνα, για το μωρό, σημεία. Ο Πέτρος συνειδητοποιεί πόσο άδικα της έχει φερθεί.

Μαύρο ρόδο: Επεισόδιο 131 (Πέμπτη 22 Ιουνίου)
Ο Βίκος μαθαίνει από την Αλεξία την ταυτότητα της βιολογικής του μητέρας. Ο Πέτρος πηγαίνει στο μοναστήρι να συναντήσει τη Φιλαρέτη και πέφτει πάνω στην Ελισάβετ. Προσπαθεί να δικαιολογήσει τη συμπεριφορά του και της ζητάει συγγνώμη.

Η Ελισάβετ είναι ακόμα αρνητική απέναντί του. Η Πολυξένη πηγαίνει στο σπίτι του Λευτέρη για να κρύψει τις εικόνες. Η Αλεξία αποκαλύπτει στον Πέτρο ότι η Φιλαρέτη είναι η μητέρα του Βίκου.

Τι κρύβεται πίσω από τα εισιτήρια που βγάζει ο Γεράσιμος για τη Σουηδία; Η Ελισάβετ συνειδητοποιεί ότι έχει φτάσει το τέλος της ζωής της Αυξεντίας. Ο Βίκος μαθαίνει ότι η Φιλαρέτη είναι η μητέρα του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight