Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Funday: Γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς από τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών, Πληροφορικής και Ρομποτικής ΛΑΤΣΗ

Funday: Γιορτή λήξης της σχολικής χρονιά...

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Ιουνίου

 

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε μια ακόμη επιτυχημένη και δημιουργική σχολική χρονιά για τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών, Πληροφορικής και Ρομποτικής ΛΑΤΣΗ με τη διοργάνωση της καθιερωμένης μεγάλης γιορτής λήξης της σχολικής χρονιάς, Funday.

Το Funday πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Ιουνίου, στον υπέροχο και καταπράσινο προαύλιο χώρο του παραρτήματος Καλλιθέας, όπου οι μαθητές μας και οι φίλοι τους απόλαυσαν το Funday, το οποίο ήταν γεμάτο με διασκεδαστικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Κάθε παιδί είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει σε ατομικά και ομαδικά παιχνίδια, όπως το Balloon Buster, το Egg Race, το Elbow Fishing, το Sack Race, το Dizzy Ice Derby, το Coconut Bowlerama, το Twister, το Fishing For Fun, Survivor 1 & 2 και πολλά άλλα. Δεν έμειναν όμως εκεί οι μικροί μας καλλιτέχνες αφού ανέδειξαν το ταλέντο τους δημιουργώντας όμορφες καλοκαιρινές ζωγραφιές πάνω σε T-shirts, DIY Flip Flops, και DIY Jewellery ενώ διασκέδασαν και με το face-painting. Παράλληλα υπήρξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στην παρουσίαση μοντέλων Ρομποτικής. Τέλος υπήρχαν άφθονα παγωτά, αναψυκτικά, πολλή μουσική και τελειώσαμε με το καθιερωμένο μπουγέλο!

Το φετινό Funday είχε περισσότερες συμμετοχές από κάθε άλλη χρονιά και ήταν ακόμα πιο συναρπαστικό, κλείνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο άλλο ένα επιτυχημένο σχολικό έτος.

Η Διεύθυνση των Κέντρων Ξένων Γλωσσών, Πληροφορικής και Ρομποτικής ΛΑΤΣΗ, ευχαριστεί θερμά όλους τους μαθητές που συμμετείχαν, αλλά και τους γονείς που παρευρέθηκαν στην γιορτή, την ομάδα του Juniors Club που βοήθησε να ολοκληρωθεί με επιτυχία η γιορτή και το εκπαιδευτικό μας προσωπικό για την πολύτιμη βοήθειά του.

Ευχόμαστε σε όλους Καλό Καλοκαίρι!

Ιnfo

Λάτση-Ξένες Γλώσσες-Πληροφορική-Ρομποτική

Βελουχιώτη 14, Πάτρα

τηλ: 261 033 3090

www.latsi.gr/

www.facebook.com/latsi.foreign.language.school

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά