Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τατιάνα Στεφανίδου: Οργή στο Twitter με όσα είπε για το ναυάγιο στην Πύλο - "Αν πάθει κάποιος κάτι, πού θα βρεθεί ασθενοφόρο;"

Τατιάνα Στεφανίδου: Οργή στο Twitter με ...

Η τοποθέτηση της Τατιάνας Στεφανίδου για τα ασθενοφόρα που έχουν σπεύσει να μεταφέρουν τα θύματα του ναυαγίου στην Πύλο, προκάλεσε αντιδράσεις στο Twitter

Έξαλλοι είναι οι χρήστες του Twitter με την Τατιάνα Στεφανίδου και όσα είπε στην εκπομπή της "T-live" στον Alpha σχετικά με το πολύνεκρο ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου, με τους δεκάδες νεκρούς.

Κατά τη διάρκεια επικοινωνίας με τη δημοσιογράφο της εκπομπής που βρίσκεται στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον μεγάλο αριθμό των ασθενοφόρων που έχουν σπεύσει από όλη την Πελοπόννησο για να παραλάβουν διασωθέντες και τραυματίες από το ναυάγιο.

 Μάλιστα, σχολίασε πως "γίνεται εκμετάλλευση αυτών των ψυχών, που τους στοιβάζουν στα καράβια με όλο τον κίνδυνο και την κακοκαιρία, στοιβαγμένοι μέσα στα αμπάρια, υπεράριθμοι σε ένα αλιευτικό, δεν ξέρω αν τα βουλιάζουν κιόλας. Και στη συνέχεια, επιβαρύνοντας την Ευρώπη και τη χώρα μας με αυτούς τους κατατρεγμένους ανθρώπους. Και λέω "επιβαρύνοντας" γιατί προχθές κάναμε αυτή την κουβέντα για τα ασθενοφόρα που δεν υπάρχουν, που δεν είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα, και εδώ βλέπουμε μια κολοσσιαία επιχείρηση, έχουν πάει 8-10 ασθενοφόρα για να βοηθήσουν την κατάσταση".

Και συνέχισε: "Αν αυτή τη στιγμή χρειαστεί κάποιος κάτι στον... νομό Πελοποννήσου, αν κάποιος σε κάποιο χωριό πάθει καρδιακό επεισόδιο, πού θα βρεθεί ασθενοφόρο να τον μεταφέρει;".

Δείτε το στιγμιότυπο στο παρακάτω βίντεο από το 4.20:

Η τοποθέτηση αυτή προκάλεσε την οργή αρκετών χρηστών του Twitter που σχολίασαν, όχι πάντα με κομψό τρόπο, τα όσα είπε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight