Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΤΙΒΟΣ

/

Ο Σ.Μ.ΑΧ. "ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ" στον 17ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων

Ο Σ.Μ.ΑΧ. "ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ" στον 1...

Στα πλαίσια της προετοιμασίας των αθλητών του συλλόγου για τον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας

O Σ.Μ.ΑΧ. «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ» ταξιδεύει στα Ιωάννινα για το Γύρο της Λίμνης και προσκαλεί τα μέλη του και τους φίλους δρομείς, στα πλαίσια της προετοιμασίας τους για το 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, να συμμετάσχουν στον αγώνα των 30χλμ (και των παράλληλων αγώνων) του 17ου Γύρου της Λίμνης Ιωαννίνων (Ioannina Lake Run 2023) που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 23-24 Σεπτεμβρίου 2023, σε μια πανέμορφη διαδρομή γύρω από τη λίμνη Παμβώτιδα.
Ο Σ.Μ.ΑΧ. «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ», ως μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων (Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α.Υ), έχει εξασφαλίσει μειωμένο κόστος συμμετοχής για ομαδικές εγγραφές που θα γίνουν μέσω του Συλλόγου.
Το κόστος της ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ (ανά αγώνα) είναι:
α. Αγώνας Δρόμου 30χλμ: 17€
β. Δυναμικό Βάδην 30χλμ: 17€
γ. Αγώνας Δρόμου 10χλμ: 13€
δ. Αγώνας Δρόμου 5χλμ. 12€
Η υποβολή των επιθυμιών και η εξόφληση των εγγραφών θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί έως την Παρασκευή 08 Σεπτεμβρίου 2023.
Για τη διευκόλυνση των δρομέων που θα συμμετέχουν στους αγώνες, θα πραγματοποιηθεί ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ το Σαββατοκύριακο των αγώνων.
Ο Σύλλογος έχει εξασφαλίσει δωμάτια, για διαμονή μιας διανυκτέρευσης (23/9), σε ξενοδοχείο 3 αστέρων στο κέντρο των Ιωαννίνων, ενώ θα μισθωθεί και λεωφορείο για την μετακίνηση των δρομέων και των συνοδών.
Επειδή η ζήτηση των δωματίων είναι μεγάλη και οι κρατήσεις πρέπει να ολοκληρωθούν νωρίς, οι επιθυμίες για κράτηση δωματίων θα πρέπει να έχουν υποβληθεί μέχρι την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023, προκαταβάλλοντας ποσό 20€ το άτομο.
Οι επιθυμίες μετακίνησης με το λεωφορείο του Συλλόγου θα πρέπει να έχουν υποβληθεί μέχρι την Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023.
Για πληροφορίες - επιθυμίες συμμετοχής στους αγώνες και στην ομαδική εκδρομή (ξενοδοχείο - λεωφορείο) παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μέσω email με το Σύλλογο ([email protected]) ή τηλεφωνικά με τον κ. Παναγιώτη Μητρούλια (6983501401, 6932319430) εντός των ανωτέρω χρονικών ορίων

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports