Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Πάτρα, Σπουδαία και Πάλι»- Βασίλης Αϊβαλής:  Σήμερα η εθελοντική αιμοδοσία στα γραφεία της παράταξης

«Πάτρα, Σπουδαία και Πάλι»- Βασίλης Αϊβα...

Η αιμοληψία θα γίνεται από 18.00- 21.00

Η δημοτική παράταξη «Πάτρα, Σπουδαία και Πάλι» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Πατρέων Βασίλη Αϊβαλή, διοργανώνει σήμερα Τετάρτη 14 Ιουνίου, ανήμερα της παγκόσμιας ημέρας του εθελοντή αιμοδότη,  εθελοντική αιμοδοσία στα γραφεία της παράταξης, Τσαμαδού 38.

Η αιμοληψία θα γίνεται από 18.00- 21.00 με την υποστήριξη της Νοσοκομειακής Υπηρεσίας Αιμοδοσίας, του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας».

Σχετική ανακοίνωση αναφέρει: 

«Η παράταξή μας, τιμά την παγκόσμια ημέρα του αιμοδότη θέλοντας με αυτό τον τρόπο να διαδώσει το μήνυμα της προσφοράς στον συνάνθρωπο και να αναδείξει το ρόλο της εθελοντικής αιμοδοσίας στη διάσωση ζωών και στην ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης» τονίζει ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης Βασίλης Αϊβαλής. «Καλούμε τους Πατρινούς να συμμετάσχουν σε αυτή την προσπάθεια ισορροπίας των αποθεμάτων αίματος στην περιοχή ώστε να μπορούμε να ανταποκρινόμαστε σε έκτακτες καταστάσεις, κάτι που μπορεί να γίνει πράξη μόνο μέσα από την αύξηση του αριθμού συνειδητοποιημένων τακτικών αιμοδοτών. Η προσφορά αίματος είναι μία πράξη αλληλεγγύης. Γίνε κι εσύ μέλος αυτής της προσπάθειας και σώσε ζωές».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις