Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πόλεμος της μαφίας: Βίντεο ντοκουμέντο από τη διπλή δολοφονία στον Κορυδαλλό - Το αυτοκίνητο των δραστών

Πόλεμος της μαφίας: Βίντεο ντοκουμέντο α...

Ποιος ήταν ο "Ράμπο" που έπεσε νεκρός

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες των αρχών για τη διπλή δολοφονία στον Κορυδαλλό.

Οι αστυνομικοί ερευνούν καρέ – καρέ τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας στην γύρω περιοχή, με τις καταγραφές πριν και μετά το φονικό να έχουν μπει στο «μικροσκόπιο» των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. που ψάχνουν στοιχεία για να ταυτοποιήσουν τους δράστες.

Βίντεο που έχει καταγράψει κάμερα κλειστού κυκλώματος, που έφερε στη δημοσιότητα το Open, δείχνει το αυτοκίνητο των εκτελεστών, ένα μαύρο SUV με το οποίο έφθασαν μέχρι το σπίτι του βασικού τους στόχου και έστησαν καρτέρι, εκτελώντας τους δύο άνδρες.

Όπως είχαν διαπιστώσει οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ, το αυτοκίνητο αυτό ήταν κλεμμένο από την περιοχή του Χαλανδρίου στις αρχές του περασμένου Μαρτίου και αμέσως μετά τη δολοφονία οι δράστες το πυρπόλησαν για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Ποιος ήταν ο "Ράμπο" που έπεσε νεκρός
Γνωστός και ως «Ράμπο» ήταν ο 38χρονος που έπεσε νεκρός στον Κορυδαλλό μέσα στο αυτοκίνητό του, έξω από την πολυκατοικία που έμενε, επί της οδού Σοφίας Βέμπο, όταν άγνωστοι δράστες τον «γάζωσαν», όπως και τον 31χρονο κουνιάδο του που ήταν μαζί του στο αυτοκίνητο.

Ο δεύτερος έμενε και εκείνος στην ίδια πολυκατοικία και σύρθηκε αιμόφυρτος μέχρι το υπόγειο όπου κατέληξε και τον βρήκαν οι αστυνομικοί ακολουθώντας τις κηλίδες του αίματος που άφησε πίσω του.

Ο «Ράμπο» όπως ήταν γνωστός από τα χρόνια που εμπλεκόταν σε περιστατικά οπαδικής βίας ως φανατικός οπαδός του Ολυμπιακού, είχε καταδικαστεί ερήμην για συνέργεια στη δολοφονία του οπαδού του Παναθηναϊκού Μιχάλη Φιλόπουλου, που έγινε το 2007, στην Παιανία.

Το παλμαρέ του ήταν εξαιρετικά πλούσιο στον κόσμο της νύχτας, αφού είχε απασχολήσει τις Αρχές για ληστείες, κλοπές, δύο απόπειρες ανθρωποκτονίας και την συνέργεια σε ανθρωποκτονία του Φιλόπουλου. Το όνομά του είχε εμπλακεί σε υπόθεση διερεύνησης συμβολαίων θανάτου της μαφίας και σε λαθρεμπόριο καυσίμων και φερόταν να ήταν μέλος της συμμορίας ενός εκ των ηγετών της «Greek Mafia», του «Θείου Τζο», του Γιάννη Σκαφτούρου δηλαδή, που δολοφονήθηκε πέρυσι στα Δερβενοχώρια. Το δεύτερο θύμα της εκτέλεσης στον Κορυδαλλό είχε απασχολήσει για παράνομη οπλοκατοχή, ήταν γνωστός ως "Νιόνιος" και ήταν επίσης μέλος της συμμορίας του "Θείου Τζο".

Μοιραία λοιπόν τα βλέμματα των Αρχών συγκεντρώνονται προς την κατεύθυνση των αντιπάλων πλευρών στον κόσμο της νύχτας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις