Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τζορτζ Κλούνεϊ: Στη Μύκονο ο ηθοποιός - Οι λεπτομέρειες του ταξιδιού του

Τζορτζ Κλούνεϊ: Στη Μύκονο ο ηθοποιός - ...

Ο σταρ του Χόλιγουντ θα βρεθεί στη χώρα μας για έναν ιδιαίτερο λόγο!

Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Μύκονο θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες ο Τζορτζ Κλούνεϊ.

 Ο γνωστός ηθοποιός θα ταξιδέψει στη χώρα μας για να δώσει το «παρών» σε event διεθνή οίκου ωρολογοποιίας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο νησί των ανέμων.

Σύμφωνα με όσα είπε ο δημοσιογράφος, Θάνος Βάγιος, στο Πρωινό, «ο Τζορτζ Κλούνεϊ θα βρεθεί στις 27 Ιουνίου στη Μύκονο, όπου και θα διαμείνει για λίγα 24ωρα ως καλεσμένος ενός διεθνή οίκου ωρολογοποιίας με τον οποίο συνεργάζεται από το 2007.  Ο συγκεκριμένος οίκος διοργανώνει φέτος το μεγαλύτερο του καλοκαιρινό event στη Μύκονο».

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο αν ο ηθοποιός θα συνοδεύεται από τη σύζυγό του, Αμάλ Αλαμουντίν και τα δίδυμα παιδιά τους προκειμένου να κάνουν και λίγες διακοπές στο νησί ή εάν θα ταξιδέψει μόνος μόνο για το event.

Δείτε το απόσπασμα

Ανησυχία για την υγεία του
Την ίδια ώρα, ο διεθνής Τύπος ασχολείται με την εμφάνιση του Τζορτζ Κλούνεϊ. Ο 62χρονος παρευρέθηκε στα βραβεία «The Prince’s Trust Awards» στο Λονδίνο και η εμφάνισή του σχολιάστηκε έντονα.

 Η μεγάλη και απότομη απώλεια βάρους του δεν πέρασε απαρατήρητη. Δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «Marca» αναφέρει πως φίλοι και άτομα του στενού περιβάλλοντος του Τζορτζ Κλούνεϊ χαρακτηρίζουν πλέον «συρρικνωμένη» την σιλουέτα του και την σχολιάζουν αρνητικά, όπως και οι παρευρισκόμενοι στην απονομή των βραβείων στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο περίγυρός του στοχοποιεί και κατηγορεί την Αμάλ Αλαμουντίν για την αλλαγή στην εμφάνιση του ηθοποιού.

«Οι φίλοι του ανησυχούν ότι δεν φροντίζει σωστά τον εαυτό του. Πρέπει να αισθάνεται μεγάλη πίεση για να διατηρήσει το βάρος του και να συμβαδίσει με την Αμάλ, αφού κάνουν πολλές λαμπερές εμφανίσεις μαζί. Όλοι λένε ότι πρέπει να παχύνει περισσότερο», υπογραμμίζεται στο ρεπορτάζ.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight