Ο μαθητής γυμνασίου έβαλε άθελά του τη φωτιά στην προσπάθεια του να μαγειρέψει
Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική στις 4:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν ξέσπασε φωτιά σε διαμέρισμα στα Πετράλωνα.
Σύμφωνα με ενημέρωση της πυροσβεστικής η φωτιά ξέσπασε στην οδό Αντιστράτου στα Πετράλωνα σε διαμέρισμα 3ου ορόφου.
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, στο σημείο έσπευσαν 14 πυροσβέστες με πέντε οχήματα όπου κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να μην επεκταθεί η φωτιά σε άλλα κτίρια. Μάλιστα οι άνδρες της Πυροσβεστικής απεgκλώβισαν ένα αγόρι 14 ετών και μία ηλικιωμένη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο, ενώ το παιδί είναι καλά στην υγεία του,
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, ο 14χρονος, ο οποίος διαμένει στην πολυκατοικία, προληπτικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, καθώς έφερε τραύματα από την πυρκαγιά όπως αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας.
Μάλιστα, όπως αναφέρει ο ίδιος στον τηλεοπτικό σταθμό η φωτιά προκλήθηκε, όταν ο μαθητής γυμνασίου έβαλε άθελά του τη φωτιά στην προσπάθεια του να μαγειρέψει.
«Χωρίς φρένο» το ράλι της ακρίβειας: Έρχονται ανατιμήσεις σε 200 βασικά προϊόντα μέσα στον Ιούνιο
Πανελλήνιες 2023: Με Ιστορία, Φυσική και Οικονομία πέφτει η αυλαία για τους υποψηφίους των ΓΕΛ
Συνελήφθη 63χρονος- Έστελνε άσεμνες φωτογραφίες σε ανήλικη- Πώς τον παγίδευσε
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr












