Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Τα πιο σύγχρονα και ποιοτικά συστήματα σκίασης για κάθε χώρο

Τα πιο σύγχρονα και ποιοτικά συστήματα σ...

Κλείστε ένα ραντεβού και ο ειδικός συνεργάτης θα σας προτείνει την κατάλληλη λύση σκίασης για τον χώρο σας.

Το καλοκαίρι, η έντονη ηλιοφάνεια και οι υψηλές θερμοκρασίες είναι προ των πυλών. Είναι η εποχή που όσοι δεν έχουν τοποθετήσει τέντα ή κάποιο άλλο σύστημα σκίασης στον οικιακό ή τον επαγγελματικό χώρο τους, αρχίζουν να το σκέφτονται και να το ερευνούν.

Είναι πάρα πολλοί οι λόγοι για τους οποίους αποφασίζουμε να τοποθετήσουμε ένα σύστημα σκίασης στον χώρο μας, καθώς οι κλιματικές αλλαγές και οι απαιτήσεις έχουν αλλάξει τις σύγχρονες ανάγκες. Σαφώς, ο πιο σοβαρός από αυτούς είναι η προστασία από τον ήλιο και τις υψηλές θερμοκρασίες, όπως και από την βροχή και τον αέρα τον Χειμώνα, αλλά πλέον η ανάγκη εξοικονόμησης ενέργειας για την ψύξη του χώρου μας έχει γίνει επιτακτική.

Η επιχείρηση "ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ Αχαΐας - Μακρυπόδης" έχει όλη την απαιτυούμενη γνώση και τεράστια εμπειρία για να δώσει χρηστικότητα, εργονομία και αποδοτικότητα σε οποιονδήποτε χώρο με το βέλτιστο αποτέλεσμα σε αισθητική και λειτουργικότητα ταυτόχρονα.

Η "ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ Αχαΐας – Μακρυπόδης", με εχέγγυo την εμπειρία 40 και πλέον ετών εξασφαλίζει την άριστη εξυπηρέτηση την δυνατότητα κάλυψης κάθε σας ανάγκη σε απλές τέντες, σύγχρονα συστήματα τεντών, πέργκολες, σε ειδικές κατασκευές συστημάτων σκίασης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, αυτοματισμούς για τέντες, πέργκολες ανοιγοκλεινόμενες, ρολοκουρτίνες, στορ, περσίδες, ακόμη και ειδικές κατασκευές για πάρκινγκ. Και όλα αυτά, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Επίσης, η επιχείρηση αναλαμβάνει να συντηρήσει και τις υπάρχουσες τέντες σας, αφού μπορούν να πλυθούν τα τεντόπανά σας με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα της αγοράς, ακόμη και να γαζωθούν και να επιδιορθωθούν τυχόν βλάβες.

 

Η "ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ Αχαΐας – Μακρυπόδης", διαθέτοντας τις πιο σύγχρονες αυτόματες γαζωτικές μηχανές, μεγιστοποιεί την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα στο ράψιμο του τεντόπανου.

Το τεντόπανο, η «καρδιά του συστήματος σκίασης» αποτελεί το σημαντικότερο στοιχείο μιας τέντας αφού είναι αυτό που θα προστατέψει τον χώρο από τη βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία και τα έντονα καιρικά φαινόμενα, ενώ θα προσφέρει ποιοτική σκίαση και σταθερή θερμοκρασία όλο τον χρόνο.

Στην "ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ Αχαΐας – Μακρυπόδης" υπάρχει τεράστια ποικιλία σε τεντόπανα υψηλής ποιότητας, τα οποία μπορείτε να παραγγείλετε και να σας αποσταλούν σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεστε, με δική σας εύκολη τοποθέτηση.

ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ Αχαΐας – Μακρυπόδης

Αγίου Ιωάννη Πράτσικα 160, Πάτρα

Τ.: 261 033 2208

tentes-patra.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά