Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Γ. Παπαγιαννόπουλος: "Συγχαρητήρια στους αθλητές μου, έχουν πλέον την εμπειρία για το βήμα παραπάνω"

Γ. Παπαγιαννόπουλος: "Συγχαρητήρια ...

Η Ακαδημία των Σπορ συμπλήρωσε 25 χρόνια συμμετοχές σε πρωταθλήματα εθνικών κατηγοριών

Με την φετινή συμμετοχή της ανδρικής ομάδας χάντμπολ της Ακαδημίας των Σπορ στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας, η ομάδα συμπλήρωσε 25 συμμετοχές σε πρωταθλήματα εθνικών κατηγοριών πρωταθλημάτων Ο.Χ.Ε., εκ των οποίων οι 12 έχουν πραγματοποιηθεί στην Α2 εθνική κατηγορία ανδρών.
Στο φετινό νεανικό - ελπιδοφόρο και υποσχόμενο πολλά για το μέλλον σύνολο της Ακαδημίας των Σπορ αγωνίστηκαν 29 αθλητές που είναι οι (σε παρένθεση οι συμμετοχές και τα γκολ που σημείωσε ο καθένας):
Α. Αγγελακόπουλος (13-0), Π. Ανδριόπουλος (4-0), Γ. Βασιλείου (5-25), Ι. Γιαννακούρας (18-11), Δ. Γιαννόπουλος (12- 0), Κ. Γεωργίου (12-44), Α. Διαμαντόπουλος (9-0), Η. Ευθυμίου (16-3), Γ. θεοδωρογλάκης (19-14), Δ. Καλούδης (4-4), Κ. Καρυτινός (2-0), Π. Λάζαρης (5-1), Ν. Κολλύρης (19-83), Α. Μπεκιάρης (17-0), Γ. Μπολιάρης (2-2), Α. Μπιλάλης (13-3), Α. Μπούλης (2-0), Χ. Παντός (18-79), Π. Παναγιωταρόπουλος (7-10), Γ. Παπαδιονυσόπουλος (8-9), Αλ. Παπαγιαννόπουλος (14-45), Χαρ. Παπαγιαννόπουλος (20-84), Ι. Παπακωστόπουλος (4-2), Η. Παπαχαρτοφίλης (5-4), Γ. Ρουσσόπουλος (12-41), Π. Σαρικάς (19-11), Α. Σμυρνιώτης (17-29), Α. Τσάμης (3-0), Θ. Τόμοβιτς (13-28).
Ο προπονητής Γιάννης Παπαγιαννόπουλος ο οποίος βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας για 28 χρόνια, τονίζει: "Έχουμε δημιουργήσει ένα νεανικό σύνολο το οποίο είναι ελπιδοφόρο για το μέλλον του αθλήματος στην πόλη μας. Ο κύριος κορμός της ομάδας κυμαίνεται από τα 18 έως τα 21 χρόνια και σε συνδυασμό με την δυναμική της έδρας μας, έχουμε δημιουργήσει ένα σύνολο το οποίο είναι ικανό για τα πάντα, ιδιαίτερα στην Πάτρα.
Η απομόνωση που νιώθουμε ως η μοναδική εκπρόσωπος της χερσαίας Δυτικής Ελλάδας στην Α2 εθνική κατηγορία, είναι το μεγάλο μας αρνητικό σε σχέση με τις ομάδες της Αθήνας. Είμαστε αναγκασμένοι να δουλεύουμε και να παράγουμε παίκτες, χωρίς να έχουμε την πολυτέλεια να τους αλλάζουμε στις μεταγραφικές περιόδους, όπως κάνουν οι σύλλογοι της Αθήνας.
Με την φετινή μας παρουσία αναδείξαμε την ιδιαίτερη δυναμική μας και για τη νέα χρονιά θέλω να πιστεύω ότι τα παιδιά έχουν αποκτήσει τις εμπειρίες για να κάνουν το βήμα παραπάνω.
Όσον αφορά ότι στο φετινό πρωτάθλημα χρησιμοποιήσαμε ένα μεγάλο αριθμό αθλητών - 29 παίκτες - δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά, διότι η έλλειψη αγώνων στην περιοχή μας πρέπει με κάποιο τρόπο να αναπληρωθεί και αυτό μπορεί να γίνει μόνον δια μέσου της ανδρικής ομάδας.
Θα ήθελα να συγχαρώ και δημόσια όλους τους αθλητές μου για την προσπάθειά τους όλη την χρονιά, γιατί αυτοί αποτελούν την ομάδα και το άθλημα στην Πάτρα και να ευχαριστήσω και τους συνεργάτες μου, Βάσω Βουκελάτου - Ε. Αραβαντινού (προπονήτριες) και Α. Μεντζελόπουλο - Δ. Ευθυμίου (έφοροι) για την άψογη συνεργασία μας.
Τέλος το μεγαλύτερο ευχαριστώ πάει στους φιλάθλους μας που αποτελούν το όγδοο παίκτη μας σε κάθε αγώνα που δίνουμε".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports