#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

ΠΟΤ: Ανακοίνωση διαμαρτυρίας

Σε ανακοίνωσή του ο Πατραϊκός Όμιλος Τροχοπέδιλων, διαμαρτύρεται για τον αποκλεισμό των αθλητών του από τον πρόσφατο αγώνα rollers που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα.

Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Ευάγγελος Μαντάς κάνει λόγο για "ευτελή παραγοντισμό".

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Γονείς και αθλητές του τροχοπεδιλισμού βρεθήκαμε αντιμέτωποι με την περιφρόνηση του αγαπημένου μας αθλημάτος από ανθρώπους οι οποίοι επέλεξαν να αποκλείσουν από την συμμετοχή τα μέλη μας σε ένα αγώνα που χρηματοδοτήθηκε απο την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος! Από την Ακαδημία Πατρών έχουν έρθει έως σήμερα στο σωματείο μας πάνω απο 20 αθλητές της, και προσωπικά θεωρώ ότι αυτό ήταν το μείζον πρόβλημα για τον αποκλεισμό του σωματείου μας απο τον αγώνα.
Στην εποχή της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης μπορεί να ανοίξει κανείς με μια αναζήτηση στο διαδίκτυο και να δει ότι τα τροχοπέδιλα (rollers) ΔΕΝ είναι υπο την εποπτεία καμιάς ομοσπονδίας και δεν υπάρχει κανονισμός που να απαγορεύει την συμμετοχή σωματείων σε αγώνες! Ωστόσο οι διοργανωτές επέλεξαν να παίξουν με το σεβασμό γονέων και το χειρότερο με την ψυχοσύνθεση ανήλικων παιδιών!
Ο σύλλογος δεν έχει να χωρίσει τίποτα με κανένα και είναι πάντα ανοιχτός στο διάλογο. Έχουμε διοργανώσει πάνω απο 25 αγώνες στην πόλη μας και έχουμε καλέσει όλα τα σωματείο δίχως καμία διάκριση.
Τόσο προσωπικά απο την θέση μου όσο και τα διοικητικά μέλη του ΠΟΤ έχουμε χρέος να υποστηρίξουμε τους αθλητές και τους γονείς τους!»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports