Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χ. Μπονάνος παρέστη στη μουσική βραδιά στη Μέριμνα

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χ. Μπονάνος παρέστη...

Στην ιδιαίτερη αυτή μουσική βραδιά με την ευκαιρία της έναρξης του καλοκαιριού συμμετείχαν η χορωδία του θεραπευτικού κέντρου & η χορωδία «BelCantes» του Αγίου Ανδρέα Εγλυκάδας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο Πατρών Ατόμων με Νοητική Υστέρηση «Η Μέριμνα» στο Γηροκομειό, μια ιδιαίτερη μουσική βραδιά με την ευκαιρία της έναρξης του καλοκαιριού.

Η δράση στηρίχθηκε από τη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με τη μουσική πανδαισία να λαμβάνει χώρα από τη χορωδία του θεραπευτικού κέντρου και τη χορωδία «BelCantes» του Αγίου Ανδρέα Εγλυκάδας Πατρών.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας κ. Χαράλαμπος Μπονάνος παρέστη στην όμορφη εκδήλωση και δήλωσε σχετικά τα εξής:

«Μια πολύ ωραία ιδέα της κ. Ζαφειρόπουλου με την χορωδία Belcantes στο ίδρυμα Μέριμνα για την έναρξη του καλοκαιριού, ένωσε τις μελωδικές φωνές με τις αντίστοιχες από τα παιδιά του ιδρύματος. Όλοι ίσοι όλοι διαφορετικοί. Στηρίζουμε τα δικαιώματα των ατόμων με νοητική υστέρηση. Η υποστήριξη των δικαιωμάτων τους δεν είναι δείγμα κοινωνικής ευαισθησίας αλλά δείγμα πολιτισμού της μικρής μας κοινωνίας. Συγχαρητήρια σε όλους τους διοργανωτές, μια πολύ καλή δουλειά της κ. Δρουκοπούλου στην μουσική εκπαίδευση του φωνητικού συνόλου.

Η αλληλεπίδραση μας ταξίδεψε, μας ένωσε τις ψυχές μας, μαζί με τα παιδιά μας, μαζί με τους γονείς που παλεύουν δίπλα, μαζί με τους φροντιστές που δίνουν έναν δύσκολο αγώνα για την στήριξη των παιδιών του ιδρύματος. Μόνο συγκίνηση και υπόσχεση για στήριξη των σκοπών του ιδρύματος».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture