Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγρίνιο: Τον μαχαίρωσε την ώρα που έπινε καφέ στην πλατεία

Αγρίνιο: Τον μαχαίρωσε την ώρα που έπινε...

Σοβαρό επεισόδιο το βράδυ της Κυριακής στα Καραπανέικα

Πολύ σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε σε κεντρικό σημείο του Αγρινίου βραδινές ώρες της Κυριακής, όταν και άνδρας ηλικίας 52 ετών φέρεται να μαχαιρώθηκε σε καφετέρια.

Όλα συνέβησαν στην πλατεία 28ης Οκτωβρίου (Καραπανέικα), με τις αρχές να έχουν προχωρήσει στη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη.

Ο άνδρας φέρεται να έχει δεχτεί δύο μαχαιριές σε πλευρά και πνεύμονα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες και διακομίσθηκε αιμόφυρτος το νοσοκομείο Αγρινίου.

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που έσπευσαν στο σημείο και προχώρησαν στη σύλληψη διερευνούν τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού.

Μαρτυρίες ατόμων που βρέθηκαν εκεί την ώρα της δολοφονικής επίθεσης, αναφέρουν πως το θύμα δέχθηκε απρόκλητα  τις μαχαιριές, ενώ κάθονταν στο καφέ με την παρέα του. Ο δράστης του επιτέθηκε από πίσω και ο 52χρονος, που είναι πατέρας δυο παιδιών , δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Είχε προηγηθεί κάποια παρατήρηση που είχε κάνει το θύμα στον δράστη, που είναι άτομο που διαμένει ακριβώς από επάνω από την καφετέρια και φέρεται να προκαλεί προβλήματα με την συμπεριφορά του.

Ο τραυματίας έχει ήδη εισαχθεί επειγόντως στα χειρουργείο. H Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου, διεξάγει τη σχετική έρευνα.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις