Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Σελίν Ντιόν ακύρωσε την παγκόσμια περιοδεία -Τι συμβαίνει με την υγεία της

Η Σελίν Ντιόν ακύρωσε την παγκόσμια περι...

Τι ανέφερε σε ανάρτησή της

Μάχη με μία σπάνια νευρολογική ασθένεια δίνει η 55χρονη τραγουδίστρια, Σελίν Ντιόν, η οποία υποχρεώθηκε να ακυρώσει την παγκόσμια περιοδεία της.

Με ανάρτηση στο Instagram η Σελίν Ντιόν ενημέρωσε τους θαυμαστές της ότι με τεράστια απογοήτευση δεν είναι σε θέση να τραγουδήσει στην περιοδεία της καθώς εργάζεται πολύ σκληρά για να ανακτήσει την δύναμη της. «Λυπάμαι τόσο πολύ που σας απογοητεύω όλους για μία ακόμη φορά. Εργάζομαι πολύ σκληρά για να ανακτήσω την δύναμη μου αλλά η περιοδεία μπορεί να είναι πολύ δύσκολη ακόμη και αν βρίσκεσαι στο 100% (σ.σ. της δύναμης σου)», έγραψε η τραγουδίστρια.

Και συνέχισε: «Δεν είναι δίκαιο να συνεχίσω να αναβάλλω τις εμφανίσεις και ακόμη κι αν ραγίζει η καρδιά μου, είναι καλύτερα να τα ακυρώσουμε όλα τώρα μέχρι να είμαι πραγματικά έτοιμη να επιστρέψω στην σκηνή». Μάλιστα έστειλε και ένα μήνυμα αισιοδοξίας. «Θέλω όλοι να ξέρετε ότι δεν το βάζω κάτω… και ανυπομονώ να σας δω όλους ξανά!», ανέφερε η Σλίν Ντιόν.

Τα μηνύματα υποστήριξης από τους θαυμαστές της έπεσαν «βροχή», καθώς της εύχονται να γίνει καλά και να προσέξει την υγεία της. Τον περασμένο Δεκέμβριο η Σελίν Ντιόν ακύρωσε αρκετές εμφανίσεις της και λίγες ημέρες μετά παραδέχθηκε δημόσια ότι διαγνώστηκε με το Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ανθρώπου. Πρόκειται για μία διαταραχή που προκαλεί μυϊκή ακαμψία στον κορμό και τα άκρα.

Οι ασθενείς αντιμετωπίζουν αυξημένη ευαισθησία στον θόρυβο, το άγγιγμα, μυϊκούς σπασμούς και συναισθηματική δυσφορία. Πολλές φορές δεν είναι σε θέση να περπατήσουν ή να μετακινηθούν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight