Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Αυτή την Κυριακή το FIRST LEGO League Explore στην Πάτρα!

Αυτή την Κυριακή το FIRST LEGO League Ex...

Για παιδιά ηλικίας 6-10 ετών

Tην Κυριακή 28 Μαΐου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο (αίθουσα Αλ. Σιούλη) 11:00-14:00 θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Πάτρα το FIRST LEGO League Explore, ο κορυφαίος διαγωνισμός Ρομποτικής για παιδιά ηλικίας 6-10 ετών. Το φετινό θέμα του είναι «η βιώσιμη ενέργεια».

 Το STEM+ARTS του Εκπαιδευτικού Ομίλου Κουτσαντώνη είναι το μοναδικό εκπαιδευτικό κέντρο που προσφέρει σε μαθητές (ηλικίας 5-14 ετών) πρωτοποριακά εκπαιδευτικά προγράμματα: Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, STEM, Coding, Ψηφιακής Τέχνης και Συναισθηματικής Νοημοσύνης.  Η Eduact - Δράση για την Εκπαίδευση, υλοποιεί στην Ελλάδα τα τελευταία 10 χρόνια το FIRST® LEGO® League, ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων (Φ15/160778/Δ2).
Το STEM+ARTS σε συνεργασία με την Eduact διοργανώνουν το FIRST LEGO League, τον επίσημο διαγωνισμό Ρομποτικής, ο οποίος φέρνει τα παιδιά σε επαφή με την Επιστήμη, την Τεχνολογία και την Μηχανική μέσω διασκεδαστικής, συναρπαστικής και πρακτικής μάθησης.
Η συνεργασία του STEM+ARTS με την Eduact θα φέρει στην Πάτρα μια πάρα πολύ σημαντική διοργάνωση, η οποία δίνει στα παιδιά την ευκαιρία να συμμετέχουν σε υψηλού επιπέδου μαθήματα, να συνεργαστούν, να δημιουργήσουν και να μοιραστούν  την αγάπη τους για μάθηση.

 

Ειδήσεις Τώρα

Βαρβάκειος: Στον εισαγγελέα ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της 60χρονης- Ήταν πρώην σύντροφός της

Καιρός: Καταιγίδες και βροχές τις επόμενες ώρες – Πού θα είναι πιο έντονα τα φαινόμενα

Τραγωδία στη Μύκονο: 3 νεκροί από το ναυάγιο με μετανάστες

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά