Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μεγάλη πυρκαγιά σε επταώροφο κτίριο στο Σίδνεϊ

Μεγάλη πυρκαγιά σε επταώροφο κτίριο στο Σίδνεϊ

Επιχειρούν 100 πυροσβέστες

Μεγάλη φωτιά  ξέσπασε σε επταώροφο κτίριο δίπλα στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Σίδνεϊ, ενώ έχουν αρχίσει να καταστρέφονται και τα δεκάδες επίσης ψηλά κτίρια που το περιβάλλουν.

Στο σημείο επιχειρούσαν 100 πυροσβέστες με 20 οχήματα.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε αρχικά στον τρίτο όροφο του κτιρίου που κάποτε στέγαζε εργοστάσιο για καπέλα, αλλά γρήγορα πήρε μεγάλες διαστάσεις.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για νεκρούς ή τραυματίες.

«Στην αρχή ήταν μικρή φωτιά αλλά μέσα σε 123 λεπτά είχε πιάσει φωτιά όλο το κτήριο, δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο» δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας.

Το κτίριο έχει καταρρεύσει σχεδόν εξ ολοκλήρου, με κομμάτια του να πέφτουν στο δρόμο και την Αστυνομία να προφυλάσσει τους περαστικούς που παρατηρούν σοκαρισμένοι.

Αυτόπτης μάρτυρας είπε στην Daily Mail Australia: «Ήταν τρελό – ήμασταν όλοι στη δουλειά και εντοπίσαμε τον καπνό στο απέναντι κτήριο, αλλά δεν το πολυσκεφτόμασταν – όλοι στεκόμασταν στα παράθυρα και τραβούσαμε φωτογραφίες όταν ξαφνικά ξέσπασε στις φλόγες».

 

Η μεγάλη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε εγκαταλειμμένο εργοστάσιο καπέλων στο κέντρο του Σίδνεϊ και υποχρέωσε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης να εκκενώσουν γειτονικά κτίρια διαμερισμάτων, τέθηκε υπό έλεγχο από τους πυροσβέστες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις