Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΤΙΒΟΣ

/

Οι λίστες με τους αθλητές και τις αθλήτριες με δικαίωμα συμμετοχής στο Εαρινό Πρωτάθλημα

Οι λίστες με τους αθλητές και τις αθλήτρ...

Οι δηλώσεις συμμετοχής

Ανακοινώθηκαν οι λίστες με τους αθλητές και αθλήτριες, αλλά και τους επιλαχόντες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους Εαρινούς αγώνες στίβου (10-11/6, Σέρρες).
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να αποσταλούν με email μέχρι και σήμερα Δευτέα 22 Μαϊου 2023 και ώρα 14:00 στον Σ.Ε.Γ.Α.Σ. στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] καθώς και στις κατά τόπους Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Μετά την παρέλευση αυτής της προθεσμίας δεν θα γίνεται δεκτή καμμία δήλωση συμμετοχής. Οι προκρίσεις των αθλητών και αθλητριών της ΕΑΣ Χίου-Σάμου θα εξεταστούν από τους Εθνικούς προπονητές.
Μετά την επεξεργασία και καταχώρηση των δηλώσεων συμμετοχής θα ανακοινώνονται στο site της Ομοσπονδίας οι τελικές λίστες συμμετοχής των αγωνισμάτων προκειμένου να ενημερώνονται όλοι οι ενδιαφερόμενοι.
Διαδικασία δήλωσης επιλαχόντων αθλητών
Για τη διευκόλυνση της διαδικασίας, λόγω του ότι δεν υπάρχει αρκετός διαθέσιμος χρόνος που μεσολαβεί μεταξύ της διεξαγωγής του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος και των Εαρινών Αγώνων, δίνεται στους Συλλόγους η δυνατότητα να δηλώσουν ως επιλαχόντες αθλητές-τριες και πέρα από τη 16αδα ή τη 12αδα (εξαρτάται από το αγώνισμα).
Η διαδικασία αυτή θα επισπεύσει τη διαδικασία εξαγωγής των τελικών συμμετοχών ανά αγώνισμα που θα ανακοινωθούν από τον ΣΕΓΑΣ, προκειμένου σε περίπτωση που κάποιοι αθλητές-τριες δεν επιθυμούν να δηλωθούν για κάποιο λόγο από την 16αδα ή τη 12αδα των αντίστοιχων αγωνισμάτων, η αναπλήρωση να γίνεται άμεσα προκειμένου οι Σύλλογοι να φροντίσουν έγκαιρα για τις μετακινήσεις και διαμονές των αθλητών-τριών της δύναμής τους.
Οι επιλαχόντες θα ενημερώνονται αν τελικά αγωνιστούν ή όχι, από τις ΤΕΛΙΚΕΣ ΛΙΣΤΕΣ των αγωνισμάτων που θα αναρτηθούν στο site της Ομοσπονδίας.

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports