Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Λήστεψαν ηλικιωμένη μέρα μεσημέρι, στο Ρίο

Πάτρα: Λήστεψαν ηλικιωμένη μέρα μεσημέρι, στο Ρίο

Δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα και μιας γυναίκας

Θύμα ληστείας έπεσε μια ηλικιωμένη στο Ρίο και σύμφωνα με την αστυνομία για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ: "Εξιχνιάστηκε, άμεσα, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ληστεία που συνέβη προχθές το μεσημέρι,
σε βάρος ηλικιωμένης στο Ρίο Πατρών.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για διάπραξη ληστείας σε βάρος δυο ημεδαπών (άνδρας – γυναίκα), τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, οι δυο κατηγορούμενοι με μια ακόμα συνεργό τους, προχθές το μεσημέρι, στο Ρίο Πατρών, επιβαίνοντας σε αυτοκίνητο, προσέγγισαν ηλικιωμένη γυναίκα, που κινούταν πεζή και ο άνδρας ασκώντας της σωματική βία, της αφαίρεσε μια χρυσή αλυσίδα από το λαιμό.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκε ενδελεχής έρευνα από τους αστυνομικούς, οι οποίοι αξιοποιώντας τα στοιχεία που συνέλεξαν κατά το προανακριτικό τους έργο, ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία των δυο κατηγορούμενων.

Η κακουργηματικού δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των κατηγορούμενων θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ η κλεμμένη αλυσίδα βρέθηκε, κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς ως προϊόν κλοπής και αποδόθηκε στην παθούσα".

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψηγια κατοχή ναρκωτικών


Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (5,4) γραμμάρια κάνναβης, αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ.


Σύλληψη  για παράβαση του νόμου περί όπλων

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι, σύμφωνα με την αστυνομία.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη δύο αλλοδαπών για κατοχή ναρκωτικών


Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στο Νεοχώρι, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, δυο αλλοδαποί άνδρες, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, που διενεργήθηκε, σε όχημα που οδηγούσε ο ένας κατηγορούμενος με συνοδηγό τον έτερο συλληφθέντα, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν (3,2) γραμμάρια κάνναβης.

Επιπλέον, από τον έλεγχο των εγγράφων του οδηγού του οχήματος προέκυψε ότι στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης, ανακοινώνει η ΕΛ.ΑΣ.

 

--

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις