Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κ. Μάρκου: «Οι παρακρατικές επιθέσεις δεν μας πτοούν. Συνεχίζουμε για τη δημοκρατική αλλαγή στις 21 Μαΐου»

Κ. Μάρκου: «Οι παρακρατικές επιθέσεις δε...

Τι λέει ο βουλευτής για την επίθεση που δέχτηκε το απόγευμα της Τρίτης

"Η μάχη της δημοκρατίας θα συνεχιστεί και αυτοί που νομίζουν ότι θα μας πτοήσουν με τέτοια περιστατικά δεν πρόκειται να τα καταφέρουν", αναφέρει ο Κώστας Μάρκου, για την επίθεση που δέχτηκε χθες σε εμπορικό κατάστημα στο κέντρο της Πάτρας.

Όπως περιγράφει ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στη διάρκεια προεκλογικής εξόρμησης στο κέντρο της Πάτρας, δέχτηκε επίθεση από ιδιοκτήτη εμπορικού καταστήματος. Στη συνέχεια δέχτηκε δεύτερη επίθεση από δικυκλιστή.

Το πλήρες περιεχόμενο της ανακοίνωσής του έχει ως εξής:

"Χθες το απόγευμα, κατά τη διάρκεια εξόρμησης στο κέντρο της Πάτρας, όπου μαζί με συνεργάτες μου μοίραζα φυλλάδια για την προεκλογική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, εισήλθα σε εμπορικό κατάστημα, ο ιδιοκτήτης του οποίου μου επιτέθηκε φραστικά και σωματικά.

Εν συνεχεία και ενώ του συγκεκριμένου περιστατικού είχε επιληφθεί η αστυνομία, βρέθηκα σε άλλο σημείο της πόλης, όπου δέχτηκα δεύτερη επίθεση από αναβάτη μοτοποδηλάτου, ο οποίος κινήθηκε εναντίον μου και με χτύπησε στο πόδι με αυτό.

Πραγματικά δεν γνωρίζω τις πολιτικές πεποιθήσεις των δύο νεαρών ανδρών που μου επιτέθηκαν χθες το βράδυ. Υποθέτω ότι  είναι υποστηρικτές του συστήματος διακυβέρνησης που χαρακτηρίζεται από επίθεση στα λαϊκά και εργασιακά δικαιώματα και στην ηθελημένη φτωχοποίηση, του συστήματος που επιδιώκει την διαφθορά, τις πελατειακές σχέσεις, το παρακράτος και την ανομία στην πολιτική ζωή.

Αυτό που γνωρίζω καλά είναι ότι η μάχη της δημοκρατίας θα συνεχιστεί και αυτοί που νομίζουν ότι θα μας πτοήσουν με τέτοια περιστατικά δεν πρόκειται να τα καταφέρουν.

Εμείς συνεχίζουμε.

Σταθερά.

Στον δικό μας αγώνα για την δημοκρατική αλλαγή στις 21 Μαΐου".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις