Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Μια νέα εμπειρία JYSK στην Πάτρα - Να είστε εκεί!

Μια νέα εμπειρία JYSK στην Πάτρα - Να είστε εκεί!

Ανακαίνιση JYSK Πάτρας, Πέμπτη 18 Μαΐου στις 9 το πρωί

Έξι χρόνια έχουν περάσει από τότε που άνοιξε τις πύλες του το πρώτο κατάστημα JYSK στην Πάτρα. Στα χρόνια που μεσολάβησαν ένα ακόμα κατάστημα άνοιξε στα νότια και οι πελάτες της JYSK στην Πάτρα είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την ποιότητα, την αξιοπιστία και τις εξαιρετικές προσφορές της διεθνούς αλυσίδας καταστημάτων με όλα τα είδη για το σπίτι από τη Δανία. Σήμερα η JYSK διαθέτει δύο καταστήματα στην Πάτρα και συνολικά 54 στην Ελλάδα ενώ το πλάνο της προβλέπει δίκτυο περισσότερων από 70 καταστημάτων στη χώρα μας.

Όμως πέρα από το άνοιγμα νέων καταστημάτων η JYSK σκοπεύει να ανακαινίσει όλα τα καταστήματα που άνοιξαν πριν το 2018 με βάση το νέο concept που εφαρμόζει παγκοσμίως. Το νέο concept καταστημάτων  δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της JYSK να απολαύσουν ένα πιο μοντέρνο κατάστημα που προσφέρει ακόμα περισσότερη έμπνευση για την διακόσμηση των εσωτερικών χώρων. Η περιήγηση στους διαδρόμους γίνεται πιο άνετη και παρουσιάζεται με τον καλύτερο τρόπο η μεγάλη ποικιλία σε κρεβάτια, έπιπλα σπιτιού και κήπου, είδη διακόσμησης και άλλων ειδών που προάγουν το “hygge”, την περίφημη Δανέζικη στάση ζωής  για ευεξία και εσωτερική γαλήνη. Το δάπεδο στο νέο κατάστημα έχει την εμφάνιση ξύλου ενώ ο προσεγμένος φωτισμός αναδεικνύει τα προϊόντα στα ράφια και στα ειδικά διαμορφωμένα «δωμάτια», ανεβάζοντας επίπεδο στην συνολική αγοραστική εμπειρία.

Στα πλαίσια αυτών των ανακαινίσεων ήρθε η ώρα και για το κατάστημα της JYSK Πάτρας που βρίσκεται στη Νέα Εθνική Οδό να ανακαινιστεί στο νέο, πλήρως ανανεωμένο concept. Την Πέμπτη 18 Μαΐου, το κατάστημα JYSK Πάτρας περιμένει τους πελάτες του από την πόλη και όλο το νομό, πλήρως ανακαινισμένο και πιο όμορφο από ποτέ.

Αποκλειστικά για το κατάστημα JYSK Πάτρας (Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών 28) η JYSK έχει ετοιμάσει ένα μοναδικό φυλλάδιο προσφορών που αποτελούν μια μεγάλη ευκαιρία για την ανανέωση του σπιτιού και του κήπου. Δείτε εδώ τα πάντα για τα εγκαίνια, το φυλλάδιο και τις αποκλειστικές προσφορές εγκαινίων!

Οι πελάτες της JYSK από την πόλη αλλά και από όλο τον νομό έχουν κάθε λόγο να είναι χαρούμενοι. Έπιπλα σπιτιού και κήπου, είδη διακόσμησης αλλά και χρηστικά είδη για το σπίτι, και φυσικά στρώματα, παπλώματα, μαξιλάρια και άλλα λευκά είδη θα διατίθενται σε μοναδικές τιμές και είναι μια ευκαιρία ανανέωσης που δεν πρέπει να χαθεί!

Με προσφορές έως και 70%, δωρεάν μεταφορικά τις πρώτες τρεις ημέρες, δωροκάρτες για τους πρώτους πελάτες, δώρα, μουσική, κεράσματα και άλλες εκπλήξεις τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της JYSK Πάτρας (Ν.Ε.Ο. Πάτρας – Αθήνας) είναι μια ευκαιρία ανανέωσης που δεν πρέπει να χαθεί!

Ανακαίνιση JYSK Πάτρας, 18 Μαΐου στις 9 το πρωί. Να είστε εκεί!

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά