Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συνάντηση με τους νοσηλευτές και τις νοσηλεύτριες στο Κέντρο Υγείας Νοτίου Τομέα είχε Διοικητής της 6ης ΥΠΕ

Συνάντηση με τους νοσηλευτές και τις νοσ...

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών - Ο κ. Καρβέλης συνοδευόμενος από τον ιατρό Γιώργο Μαντζουράνη, επισκέφθηκε όλα τα τμήματα του Κ.Υ.

Με τους νοσηλευτές και τις νοσηλεύτριες στο Κέντρο Υγείας Νοτίου Τομέα επέλεξε να τιμήσει τη Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών - τριών την Παρασκευή 12/5/2023, ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης.

Ο κ. Καρβέλης συνοδευόμενος από τον ιατρό Γιώργο Μαντζουράνη, επισκέφθηκε όλα τα τμήματα του Κ.Υ., συνομίλησε με το επιστημονικό, διοικητικό και λοιπό προσωπικό και στάθηκε ιδιαίτερα στον σημαντικό ρόλο των νοσηλευτών, που όπως είπε, "σήκωσαν" και συνεχίζουν να "σηκώνουν" μεγάλο βάρος λόγω των δύσκολων συνθηκών της πανδημίας.

Μπορεί, όπως είπε ο κ. Καρβέλης, "η πανδημία και οι δυσκολίες της να αποτελούν παρελθόν, όμως οι νοσηλευτές μας αποτελούν τη ραχοκοκαλιά του εθνικού συστήματος υγείας, προσφέροντας πάντα τα μέγιστα στη δημόσια υγεία".

Ο κ. Καρβέλης παράλληλα, ζήτησε να ενημερωθεί για τα ζητήματα που απασχολούν τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Νοτίου Τομέα, δρομολογώντας ήδη λύσεις. Τέλος ο Διοικητής με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή - τριας, έδωσε ένα ρεπό σε όλους τους νοσηλευτές - τριες σε όλες τις δομές της 6ης ΥΠΕ.

*Στο μεταξύ στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτή/τριας που τιμήθηκε στις 12 Μαΐου, ο Διοικητής Δημήτριος Μπάκος και ο Αναπληρωτής Διοικητής του ΠΓΝΠ στο Ρίο εύχονται χρόνια πολλά, στους λειτουργούς αυτούς της υγείας, που αόκνως προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο ΕΣΥ και ιδιαίτερα στο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ.

Τους ευχαριστούμε θερμά, γιατί αγωνίζονται καθημερινά, με αυταπάρνηση και αλτρουισμό, ώστε να παρέχουν υψηλού επιπέδου νοσηλευτική φροντίδα σε όλους τους συνανθρώπους μας, αναφέρει η ανακοίνωση του κ. Μπάκου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις