Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Συνέντευξη του Κώστα Μάρκου στον τηλεοπτικό σταθμό One Channel

Συνέντευξη του Κώστα Μάρκου στον τηλεοπτ...

Τι ανέφερε ο υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αχαϊας

Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό One Channel ο υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αχαϊας Κώστας Μάρκου τόνισε  ότι η πρόσκληση συνεργασίας των προοδευτικών δυνάμεων της χώρας επαναλαμβάνεται σε αυτό το στάδιο, δεδομένου ότι τα πολιτικά προγράμματα έχουν πλέον κατατεθεί και παρουσιάζουν αρκετά σημεία σύγκλισης. 

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

"Με την συζήτηση για τις μετεκλογικές συνεργασίες να παραμένει στο επίκεντρο της προεκλογικής συζήτησης, ο Κώστας Μάρκου υπενθύμισε ότι η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας δεν είναι καινούργια, αφού διατυπώθηκε από τον Αλέξη Τσίπρα πριν 2 χρόνια.  Η πρόσκληση συνεργασίας των προοδευτικών δυνάμεων της χώρας επαναλαμβάνεται σε αυτό το στάδιο, δεδομένου ότι τα πολιτικά προγράμματα έχουν πλέον κατατεθεί και παρουσιάζουν αρκετά σημεία σύγκλισης. 

Ο ίδιος κατανοεί μεν την περιχαράκωση των κομμάτων προεκλογικά, ώστε να συσπειρώσουν το ακροατήριό τους και να μεγιστοποιήσουν τα ποσοστά τους. Ωστόσο, σύμφωνα με τον κ. Μάρκου, είναι το αποτέλεσμα των εκλογών που θα αποτελέσει τον καταλύτη για την επόμενη μέρα και θα καθορίσει τα επόμενα βήματα τους. Αναφορικά με τις συνεργασίες, ο Βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ την προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο και υποψήφιος ξανά, σχολίασε δηκτικά τη στάση της ΝΔ απέναντι στις μετεκλογικές συνεργασίες, επισημαίνοντας τις διαφορετικές ανά καιρούς και χωρίς συνοχή θέσεις που έχει λάβει η ίδια μέχρι σήμερα σε αυτό το ζήτημα.

Αναφέρθηκε επίσης, στην κοροϊδία του κ. Μητσοτάκη απέναντι στα νέα παιδιά, με το περίφημο επίδομα των 150 ευρώ, αλλά και στην μεγάλη προεκλογική απάτη της ΝΔ, η οποία μέσω του κ. Σκέρτσου περιέφερε στα κανάλια τις προηγούμενες μέρες ένα έγγραφο που δήθεν είχε συνταχθεί από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και το οποίο τάχα κοστολογούσε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ σε δεκάδες δισεκατομμύρια. 

Τέλος, δεν μπόρεσε να μην σχολιάσει τις αστείες  γαλάζιες κατηγορίες κατά του Ευκλείδη Τσακαλώτου, ότι τάσσεται υπέρ των τοπικών νομισμάτων, αφ΄ ης στιγμής με τον ίδιο Υπουργό Οικονομικών η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ρύθμισε το χρέος και διασφάλισε τη δημοσιονομική σταθερότητα εξασφαλίζοντας την παραμονή στο ευρώ και βρίσκοντας ταυτόχρονα πόρους για την κοινωνία. Ο κ. Μάρκου ξεκαθάρισε κλείνοντας, ότι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος πάλεψε για την παραμονή της χώρας στο ευρώ, όταν ο Σόιμπλε, σύμμαχος του κ. Μητσοτάκη, μαζί με την τρόικα εσωτερικού, πάλευαν για να μας βγάλουν έξω.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις