Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τα "πατρινά" seatrac έφθασαν μέχρι την Washington Post!

Τα "πατρινά" seatrac έφθασαν μ...

Αναγνωρίζεται παγκοσμίως η προσπάθεια των αρχών που τοποθετούν και συντηρούν τα μηχανήματα για τα ΑμεΑ

Τα seatrac στις παραλίες της Δυτικής Ελλάδας γίνονται θέμα παγκοσμίως, μέσα από το δημοσίευμα της Wachington Post  που αναφέρεται με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια σε αυτή την πρωτοβουλία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Η εγκατάσταση και η συντήρηση των συστημάτων τελευταίας τεχνολογίας seatrac στις παραλίες της Δυτικής Ελλάδας ώστε τα άτομα με κινητικά προβλήματα και ειδικές ανάγκες να μπορούν να απολαμβάνουν τη θάλασσα, να κοινωνικοποιούνται, να ασκούνται και να ψυχαγωγούνται, γίνεται με την υποστήριξη και τη συνεργασία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με την ελληνική εταιρεία ΤΟΒΕΑ.

"Αυτή η προσπάθεια προς την κατεύθυνση της κοινωνικής ενσωμάτωσης αναγνωρίζεται παγκοσμίως και αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της δέσμευσης της Περιφέρειας για τη δημιουργία μιας πιο προσβάσιμης και χωρίς αποκλεισμούς, κοινωνίας. Είμαστε περήφανοι που βλέπουμε και άλλες χώρες να ακολουθούν το παράδειγμά μας και ότι οι καινοτόμες ράμπες SEATRAC τοποθετούνται σε ολοένα και περισσότερες παραλίες", αναφέρει στην ανάρτησή του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης.

Να σημειώσουμε ότι φέτος θα τοποθετηθούν στη Δυτική Ελλάδα 14 seatrac ενώ πλέον έχει δημιουργηθεί και το Seatrac Mover, ιδανικό για περιοχές με παλίρροιες και ανοιχτές θάλασσες όπως ο Ατλαντικός και ο Ειρηνικός Ωκεανός.

Που θα τοποθετηθούν τα SEATRAC 2023

Μέσω Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας: Βραχναίικα, Λακκόπετρα, Καστελόκαμπος, Άγιος Βασίλειος, Άκολη, Ακράτα, Ελαιώνας Αιγίου

Μέσω ΚΟΔΗΠ (Δήμος Πατρέων): Πλαζ Πατρών

Μέσω χορηγίας Αθηναϊκής Ζυθοποιίας προς το Δήμο Πατρέων: Δημορηγόπουλος

Μέσω Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας: Κατάκολο

Μέσω Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας: Τουρλίδα Μεσολογγίου, Αμφιλοχία, Αστακός, Μενίδι.

Όπως ανέφερε μιλώντας στο thebest.gr o Ιγνάτιος Φωτίου που ως μέλος της TΟΒΕΑ συμμετείχε στη σύλληψη της ιδέας και κατασκευής του seatrac, «είμαι ενθουσιασμένος που για πρώτη φορά θα δούμε 14 SEATRAC στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος! Βλέποντας την πορεία μετά από 14 χρονιά που ξεκίνησε το ταξίδι της αυτόνομης πρόσβασης στη θάλασσα και του seatrac  από την Δυτική Ελλάδα έχουμε συνεργασίες από την Αμερική και το Ντουμπάι μέχρι την Αυστραλία. Σύντομα θα δούμε το πρώτο SEATRAC έξω από τα σύνορα της Ευρώπης!»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις