Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

20 χρόνια UPFM: Η μουσική εκδήλωση στο πανεπιστήμιο Πατρών

20 χρόνια UPFM: Η μουσική εκδήλωση στο π...

Δείτε ΦΩΤΟ

Το Σάββατο 6 Μαΐου 2023 πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο (ΣΠΚ) του Πανεπιστημίου Πατρών η μεγάλη Μουσική εκδήλωση του UPFM στα πλαίσια του εορτασμού των 20 χρόνων δημιουργικής παρουσίας του τόσο στα FM όσο και στα επιστημονικά, πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα της Πάτρας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με μία σύντομη παρουσίαση της 20χρονης ιστορίας και της δράσης του UPFM, συνεχίστηκε με τη χορωδία του Πειραματικού Γυμνασίου του Πανεπιστημίου Πατρών, υπό τη διεύθυνση της κας Ιωάννας Μιντιλογλίτη και τη συμμετοχή μελών της Πολυφωνικής της Πάτρας και ολοκληρώθηκε με τους τραγουδοποιούς Γιώργο Νικηφόρου Ζερβάκη, Αργύρη Λούλατζη και Παντελή Κυραμαργιό όπου πλαισιωμένοι με εξαιρετικούς μουσικούς πλημύρισαν το Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο με υπέροχες μελωδίες έντεχνης και παραδοσιακής Ελληνικής μουσικής. Πολλά τραγούδια τους χόρεψαν η φοιτητική ομάδα του Ελληνικού χορού του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου Πατρών, υπό την επιμέλεια του κ. Γρηγόρη Μικρώνη και ο σύλλογος Κρητών Πάτρας, υπό την επιμέλεια του κ. Στέλιου Τσιμπλοστεφανάκη

Οι διοργανωτές στο ευχαριστήριο μήνυμά τους αναφέρουν: "ευχαριστούμε όλες και όλους που μας τιμήσατε με την παρουσία σας σε αυτή την επετειακή μουσική εκδήλωση και γιορτάσαμε όλοι μαζί τα 20 χρόνια προσφοράς του Ραδιοφωνικού Σταθμού του Πανεπιστημίου μας. Η αναγνώριση του έργου του UPFM και η αγάπη σας μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε και να εμπλουτίσουμε ακόμα περισσότερο τόσο τις ζωντανές εκπομπές του σταθμού όσο και τις παράλληλες δράσεις του με σκοπό ο UPFM να είναι ένας διαφορετικός Ραδιοφωνικός Σταθμός και η Πολιτιστική Ομάδα του υπερήφανη για το έργο της. Ευχαριστούμε την Πρυτανική αρχή για τη βοήθεια της και για τη δωρεάν παραχώρηση του ΣΠΚ του Πανεπιστημίου μας καθώς και τους αγαπημένους μας τραγουδοποιούς με τους μουσικούς τους, τη χορωδία του Πειραματικού Γυμνασίου του Πανεπιστημίου Πατρών, την Πολυφωνική Πάτρας, τη φοιτητική ομάδα Ελληνικού χορού του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου Πατρών, το σύλλογο Κρητών Πάτρας, το προσωπικό του ΣΠΚ για την άψογη συνεργασία μας και τέλος την Εταιρεία Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού Κοινο_τοπία για την πολύτιμη βοήθεια της ώστε να κάνουμε τη βραδιά αυτή ακόμα πιο όμορφη"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture