Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Ο Δήμος εξετάζει τη δυνατότητα κατασκευής Κλειστού Γηπέδου ή έστω προπονητηρίου στον ΑΣΟ

Πάτρα: Ο Δήμος εξετάζει τη δυνατότητα κα...

Εγκρίθηκε η πρόταση για τροποποίηση του σχεδίου και δεν προβλέπονται πλέον οι ενδιάμεσες κολώνες, οι οποίες ήταν απαγορευτικές

Η αρμόδια Αντιδημαρχία Παιδείας & Αθλητισμού εξετάζει όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, τη δυνατότητα της κατασκευής Κλειστού Γηπέδου ή έστω Προπονητηρίου Αθλοπαιδιών στον ΑΣΟ και συγκεκριμένα στο βορειοδυτικό τμήμα του εγκάρσιου άξονα του κτιρίου από την πρώτη στιγμή που εγκρίθηκε η πρόταση για τροποποίηση του σχεδίου και δεν προβλέπονται πλέον οι ενδιάμεσες κολώνες, οι οποίες ήταν απαγορευτικές.

Μετά από αυτή τη θετική εξέλιξη επίκειται συνάντηση στο χώρο με τον εργολάβο, τον Διευθυντή Αρχιτεκτονικού έργου και τον επιβλέποντα μηχανικό του Δήμου Πατρέων, στην οποία θα συμμετέχουν ο Δήμαρχος Κώστας Πελετίδης και οι Αντιδήμαρχοι Χρήστος Κορδάς και Τάκης Πετρόπουλος, για να συζητηθούν οι λεπτομέρειες και κυρίως το μέγιστο δυνατό ύψος του συγκεκριμένου τμήματος του κτιρίου, που είναι καθοριστικός παράγοντας για την κατασκευή κλειστού γηπέδου ή προπονητηρίου Αθλοπαιδιών.

Για όλα αυτά ο φορέας της περιοχής και προσωπικά ο Πρόεδρος του κ. Ιωάννης Καραβανίδης είναι ενημερωμένοι λεπτομερώς κι έγκαιρα από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας & Αθλητισμού Τάκη Πετρόπουλο,  η δε φερόμενη δήλωση του Προέδρου: «Στην πρώτη όχληση που κάναμε προς τη Δημοτική Αρχή, η απάντηση που λάβαμε είναι ότι δεν προβλέπεται στον σχεδιασμό να δημιουργηθεί ένα κλειστό γυμναστήριο», είναι απολύτως αναληθής και παρελκυστική.

Όντως δεν προβλεπόταν ΑΡΧΙΚΑ λόγω των κολώνων, αλλά αφού απαλείφθηκε αυτός ο απαγορευτικός παράγοντας εξετάζεται πλέον υπεύθυνα από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου η δυνατότητα και από άλλες τυχόν πλευρές όπως τεχνική, πολεοδομική, περιβαλλοντική κ.ο.κ. και αν πληρούνται όλοι οι απαιτούμενοι όροι είναι ειλημμένη απόφαση να γίνει.

Με την ευκαιρία επισημαίνει η ανακοίνωση του Δήμου, ότι το εν λόγω κλειστό γήπεδο, εκτός των αναγκών της τοπικής ομάδας, θα εξυπηρετεί κυρίως τις ανάγκες του Βόλεϊ μαζί με τα κλειστά προπονητήρια των Σχολικών Συγκροτημάτων Λάγγουρα, Μαρούδα και Παραλίας (10ο ΓΕΛ), τα οποία έχουν ανακατασκευαστεί και έχει προγραμματιστεί να τοποθετηθεί ειδικό ελαστικομερές δάπεδο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις