Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έτσι είναι σήμερα οι αποθήκες του ΑΣΟ στην Πάτρα - Τέλη του 2019 η μετατροπή τους σε σύγχρονο αθλητικό και πολιτιστικό κέντρο - ΦΩΤΟ

Έτσι είναι σήμερα οι αποθήκες του ΑΣΟ στ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Τέλος του νέου χρόνου θα ξεκινήσει εργασίες ο εργολάβος

Θέμα χρόνου είναι η μετατροπή των πρώην αποθηκών του ΑΣΟ στην Πάτρα σε ένα σύγχρονο κέντρο αθλητισμου και πολιτισμού. Αν όλα πάνε καλά, το έργο αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη του 2019. Την ίδια στιγμή εξασφαλισμένη είναι η στέγη και για τους καρναβαλιστές, που όλα τα προηγούμενα χρόνια δραστηριοποιούνταν δημιουργικά στις εγκαταστάσεις.

Μετά τη δημοπρασία του έργου, η οποία εγκρίθηκε ομόφωνα από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου αναμένεται να εκδηλωθεί ενδιαφέρον από τους εργολάβους και αν όλα πάνε καλά ώστε να προσπερασθεί η γραφειοκρατία και οι πιθανές ενστάσεις, το έργο μπορεί να ξεκινήσει να υλοποιείται στα τέλη του 2019.

Την ίδια στιγμή με τις προεργασίες για το έργο στις αποθήκες του ΑΣΟ προχωρούν οι διαδικασίες και για τη μεταστέγαση των καρναβαλικών εργαστηρίων από τον ΑΣΟ σε κτίριο των πρώην βιομηχανικών εγκαταστάσεων της «Πειραϊκής – Πατραϊκής». Κάτι το οποίο ωστόσο δεν θα χρειαστεί τουλάχιστον για το καρναβάλι του 2019, καθώς οι καρναβαλιστές θα μπορέσουν και τον νέο χρόνο να κάνουν χρήση των εγκαταστάσεων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις