Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Βασιλιάς Κάρολος: Μήνυμα στον εγγονό του με «αιχμές» για Χάρι και Μέγκαν – «Άρτσι χρόνια πολλά, όπου κι αν είσαι»

Βασιλιάς Κάρολος: Μήνυμα στον εγγονό του...

Προφανής στόχος η στάση του Χάρι στην τελετή στέψης και ειδικά της Μέγκαν Μαρκλ που είχε μείνει με τα δυο παιδιά τους στην Καλιφόρνια.

Ο Βασιλιάς Κάρολος ευχήθηκε χρόνια πολλά στον εγγονό του, Άρτσι, με το Παλάτι να διαρρέει την απογοήτευση που ένιωσε για την απουσία του εγγονού του και της Μέγκαν Μαρκλ από την τελετή στέψης.

Πηγή του Παλατιού είπε ότι ο Κάρολος ήταν πολύ απογοητευμένος από τη στάση του γιου του, Χάρι, που δεν έμεινε στο Λονδίνο ούτε για το οικογενειακό γεύμα.

Ο βασιλιάς Κάρολος ευχαρίστησε τους παρόντες για τη στήριξη τους, και κάνοντας πρόποση για όλη την οικογένεια, ακόμα και για τους απόντες αναφέρθηκε ιδιαίτερα στον Άρτσι που είχε χθες, Σάββατο τα γενέθλιά του. Συγκεκριμένα, ευχήθηκε «χρόνια πολλά, όπου κι αν είσαι», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Προφανής στόχος της διαρροής του Παλατιού ο Χάρι και ειδικά η Μέγκαν που είχε μείνει με τα δυο παιδιά τους στην Καλιφόρνια.

Από το περιβάλλον της Μέγκαν δόθηκε η πληροφορία ότι εκείνη έφτιαξε μια τούρτα γενεθλίων στον Άρτσι με φρούτα από τον κήπο τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight