Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Λένα Δροσάκη: Όσα είπε για τον Φιλιππίδη και το διαζύγιο της

Λένα Δροσάκη: Όσα είπε για τον Φιλιππίδη...

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στα δυο γεγονότα

Το 2023 ήταν μία σημαντική χρονιά για την Λένα Δροσάκη, καθώς ολοκληρώθηκε η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, τον οποίο είχε καταγγείλει.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» για την απόφαση του δικαστηρίου, λέγοντας πως οι υποθέσεις που πήγαν στα δικαστήρια άνοιξαν ένα δρόμο για να μιλούν οι άνθρωποι για τις κακοποιήσεις αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό.

Όπως λέει η ηθοποιός, τα θύματα πρέπει να γνωρίζουν πώς οι ένοχοι θα τιμωρηθούν με την ποινή που τους αξίζει.

«Πρωτόδικα έχει κριθεί ένοχος ο Πέτρος Φιλιππίδης για τις δύο απόπειρες βιασμού και αθώος λόγω αμφιβολιών για τον βιασμό. Αυτό ισχύει μέχρι τώρα. Όλες οι υποθέσεις που πήγαν στα δικαστήρια άνοιξαν ένα δρόμο για να μιλούν οι άνθρωποι, να μην φοβούνται να κατηγορήσουν αυτόν που τους κακοποίησε. Δεν φτάνει όμως αυτό. Αυτό που συνέβη ήταν ο ηθικός λόγος, για να παίρνει ο ένοχος την ποινή που του αρμόζει. Θέλω να πω πως δεν φτάνει να μιλήσει κάποιος αλλά πρέπει ο ένοχος να παίρνει την ποινή που του αξίζει», είπε αρχικά.

«Δεν πιστεύω στην εκδίκηση. Μεγαλώνουμε παιδιά και πρέπει να τους μάθουμε πως οι πράξεις έχουν συνέπειες. Μπορεί παλιότερα να φοβόμουν και δεν μπορεί να με κατηγορήσει κανείς γιατί βρήκα τη δύναμη και μίλησα κάποια στιγμή. Έχω αλλάξει 360 μοίρες πια. Είναι πολύ σημαντικό να μην φοβόμαστε πως μόλις πούμε κάτι θα ματαιωθούμε, επειδή ο άλλος είναι πιο δυνατός», συμπλήρωσε.

«Το διαζύγιο με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη»
Η Λένα Δροσάκη είναι παντρεμένη με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη αλλά το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του μόλις πριν από έναν μήνα.

«Είναι πολύ νωπός ο χωρισμός μου για να ξεκαθαρίσω γιατί συνέβη. Προφανώς υπήρχαν διάφοροι λόγοι αλλά δεν μου είναι ξεκάθαρο. Προσπαθούμε όλοι μαζί να βρούμε ισορροπίες γιατί είμαστε οικογένεια. Έχω πάρει απόφαση πως η αγάπη είναι επιλογή κα από τη στιγμή πουν ήρθε ο Αναστάσης στη ζωή μας, πρέπει να διαχειριστούμε μόνοι μας τα προσωπικά μας».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight