Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Άνοιξε "κρατήρας", έβαλαν μπάλωμα πίσσας, υποχώρησε και τοποθέτησαν έναν κάδο ανακύκλωσης - ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άνοιξε "κρατήρας", έβαλ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Σήμανση για κλάματα μετά από προχειροδουλειά στην Κωνσταντινουπόλεως

Ο ορισμός της προχειροδουλειάς για μια ακόμη φορά σε δρόμο της Πάτρας, μετά από υποχώρηση του οδοστρώματος και μια ακόμη λακκούβα σε κεντρική οδική αρτηρία.

Ένας κρατήρας άνοιξε πριν λίγες ημέρες στην μέση της οδού Κωνσταντινουπόλεως, μπροστά από στάση του αστικού ΚΤΕΛ Πατρών. Στο σημείο τοποθετήθηκε πρόχειρη σήμανση, εώς την περασμένη Τρίτη οπότε και συνεργείο του δήμου Πατρέων, με ένα αγροτικού τύπου όχημα, άδειασε μια σακούλα πίσσα στο τμήμα του δρόμου που είχε υποχωρήσει επικίνδυνα για τα οχήματα που κατα χιλιάδες κινούνται στον εν λόγω δρόμο. 

Το μπάλωμα ωστόσο -όντας πρόχειρο- υποχώρησε και αυτό με αποτέλεσμα να ανοίξει εκ νέου τρύπα στον δρόμο. Καταστηματάρχης της Κωνσταντινουπόλεως κάλεσε το κέντρο της αστυνομίας ώστε κάποιος να τοποθετήσει έστω σήμανση, μέχρι να επισκευαστεί για δεύτερη φορά η φθορά στο οδόστρωμα. Η σήμανση... ένας κάδος ανακύκλωσης τον οποίο οριοθετούν ερυθρόλευκες κορδέλες. Ακόμη και το λεωφορείο του αστικού ΚΤΕΛ σταματά στη μέση του δρόμου για να παραλάβει επιβάτες από την στάση στο σημείο.

Οι παγίδες στην άσφαλτο πολλές και περισσότερο εκτεθειμένοι είναι οι δικυκλιστές, που θα πρέπει να έχουν το νου τους και στο οδόστρωμα, εκτός όλων των άλλων ευτράπελων - συμπεριφορών οδηγών στους δρόμους της Πάτρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις