Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κάθε καπάκι και λακκούβα στην Πάτρα - Βομβαρδισμένη η οδός Πανεπιστημίου - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κάθε καπάκι και λακκούβα στην Πάτρα - Βο...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Οι πρόσφατες βροχοπτώσεις έχουν επιτείνει το πρόβλημα

"Σλάλομ" κάνουν ειδικά τα δίκυκλα που κινούνται σε δρόμους στις συνοικίες της Πάτρας. Η κατάσταση του ασφαλτοτάπητα, όπου υπάρχει καπάκι πάνω στο δρόμο είναι από προβληματική έως επικίνδυνη.

Ο ασφαλτοτάπητας, που στη λογική "παραγεμίσματος" έχει πέσει περιμετρικά των μεταλλικών καπακιών υπονόμων αλλά ακόμη και υπηρεσιών που χρησιμοποιούν καλώδια και οπτικές ίνες, έχει διαλυθεί. 

Μικρές λίμνες έχουν σχηματιστεί τοπικά στις λακκούβες που έχουν προκληθεί από τα μπαλώματα, δίνοντας την εντύπωση -ειδικά τις νυχτερινές ώρες- πως δεν υπάρχει ανωμαλία στο οδόστρωμα. Ακόμη και κομμάτια ασφαλτοτάπητα ξεκολλούν και παραμένουν στο δρόμο.

Ο κίνδυνος για τους οδηγούς είναι υπαρκτός ενώ οι μανούβρες που κάνουν δικυκλιστές και οδηγοί ΙΧ αυτοκινήτων για να τις αποφύγουν, εγκυμονεί κίνδυνο ατυχήματος.

Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές της κατάστασης που επικρατεί στην οδό Πανεπιστημίου, από το ύψος των Μποζαϊτίκων και έως τον κόμβο Κουρτέση.

Κακοτεχνίες υπάρχουν ακόμη και στην Αγίας Σοφίας αλλά και στην Κωνσταντινουπόλεως. Σε μια απόσταση περίπου δύο χιλιομέτρων, καταγράψαμε δεκάδες ανωμαλίες στο οδόστρωμα, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις τα μεταλλικά καπάκια ισορροπούν με δυσκολία πάνω στις βάσεις τους και αυτό διαπιστώνεται ακόμη και από τον θόρυβο που κάνουν κάθε φορά που κάποιο όχημα περνά από πάνω τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις