Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Εργατικό Κέντρο Πάτρας- Πρωτομαγιά: Οι κομματικές σημαίες και το επεισόδιο μεταξύ ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ - Τι λέει ο Μιχάλης Σιδηρόπουλος

Εργατικό Κέντρο Πάτρας- Πρωτομαγιά: Οι κ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Αφορμή ήταν ότι τα άτομα που βρίσκονταν στο μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ έφεραν σημαίες και διακριτικά του κόμματος

Στην ένταση που σημειώθηκε μεταξύ του γραμματέα του Εργατικού Κέντρου και υποψήφιου βουλευτή του ΚΚΕ Δημήτρη Αγγελόπουλου –και μερικών ακόμα ατόμων- με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις του εργατικού κέντρου για την Πρωτομαγιά αναφέρθηκε ο Συντονιστής της Ν.Ε. Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ.

Αφορμή ήταν ότι τα άτομα που βρίσκονταν στο μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ έφεραν σημαίες και διακριτικά του κόμματος.

Όπως τόνισε μιλώντας στο thebest.gr ο Μιχάλης Σιδηρόπουλος, «επί της ουσίας δεν έγινε τίποτα στην πορεία. Η Αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου είναι μέλος του κόμματος μας και υποψήφια βουλευτής Γιώτα Παναγοπούλου, είχε ενημερώσει την υπόλοιπη διοίκηση του εργατικού κέντρου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα παραστεί στις εκδηλώσεις της Πρωτομαγιάς και μάλιστα με το πανό και τις σημαίες του. Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο ΣΥΡΙΖΑ κατεβαίνει σε όλες τις πορείες με αυτό το τρόπο.

Πάντα συμμετέχει στις εκδηλώσεις του εργατικού κέντρου ως κομματικός φορέας. Αυτή τη φορά ενοχλήθηκε η ηγεσία του εργατικού κέντρου καθώς βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο. Μας είπε ο γενικός γραμματέας ότι δεν πρέπει να κατέβουμε και ξεκαθαρίσαμε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να είμαστε στην πορεία και βρεθήκαμε στο τέλος της, όπως πάντα».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις