Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Σε προεκλογικό πυρετό η Πάτρα- Όλες οι λεπτομέρειες για τις επισκέψεις των πολιτικών αρχηγών

Σε προεκλογικό πυρετό η Πάτρα- Όλες οι λ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Οι ημερομηνίες και ο σχεδιασμός

Τον κύκλο των προεκλογικών επισκέψεων των πολιτικών αρχηγών στην Πάτρα ανοίγει η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα βρεθεί στην Πάτρα την Παρασκευή 5 Μαίου ενώ μέχρι και την ημέρα των εκλογών ομιλίες θα πραγματοποιήσουν στην πόλη και οι αρχηγοί των υπόλοιπων κομμάτων.  Συγκεκριμένα, με τη σειρά, ακολουθούν, Νίκος Ανδρουλάκης, Δημήτρης Κουτσούμπας και Αλέξης Τσίπρας.

Οι επικεφαλής των τοπικών οργανώσεων των κομμάτων μίλησαν στο thebest.gr για αυτές τις επισκέψεις αλλά και για το πρόγραμμά τους μέχρι τη μέρα των εκλογών.

Όπως αναφέρει ο Αντώνης Κουνάβης, «ο Κυριάκος Μητσοτάκης  θα έρθει στην Πάτρα την Παρασκευή 5 Μαΐου. Θα ξεκινήσει από το πρωί και θα κάνει περιοδεία στο νομό Ηλείας. Το απόγευμα θα βρεθεί στην Πάτρα, όπου στις 19:00 στον γήπεδο της ΕΑΠ θα γίνει η κεντρική εκδήλωση.

Ως κομματική οργάνωση είμαστε καθόλα έτοιμοι να υποδεχθούμε στην Πάτρα τον Πρωθυπουργό. Είμαστε βέβαιοι ότι θα είναι μία εξαιρετική εκδήλωση, άλλωστε το θετικό κλίμα των ημερών για τη Νέα Δημοκρατία μας γεμίζει αισιοδοξία. Με αυτή θα συνεχίσουμε μέχρι και την τελευταία ώρα των εκλογών.

Εδώ και μία εβδομάδα περίπου λειτουργεί και το εκλογικό μας κέντρο, στη διασταύρωση Ερμού και Αγίου Ανδρέου. Καθημερινά έρχεται κόσμος και ενημερώνεται. Η τελευταία μας σημαντική εκδήλωση στην Πάτρα θα γίνει, μπροστά από το εκλογικό μας κέντρο,  την Πέμπτή 18 Μαΐου με κεντρικό ομιλητή τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Θα παραστεί και θα χαιρετήσει την εκδήλωση, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Κεντρική εκδήλωση θα γίνει στην Κάτω Αχαΐα, την Παρασκευή στις 12 Μαΐου ενώ την επόμενη μέρα θα βρεθούμε στο Αίγιο, επίσης για την κεντρική μας εκδήλωση εκεί.  Θα κάνουμε συνεχείς περιοδείες σε όλο το νομό Αχαΐας για να κάνουμε γνωστό το σημαντικό κυβερνητικό έργο της Νέας Δημοκρατίας, Αυτό το έργο θέλουμε ο κάθε πολίτης να το συγκρίνει με την προηγούμενη τετραετία του ΣΥΡΙΖΑ και μετά να μας κρίνει  Είμαστε βέβαιοι ότι οι πολίτες θα υπερψηφίσουν τα τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας». 

 Στις 19 ο Αλέξης Τσίπρας

Όπως αναφέρει ο Μιχάλης Σιδηρόπουλος, «με βάση τις πληροφορίες που έχουμε μέχρι τώρα ο Αλέξης Τσίπρας θα έρθει στην Πάτρα την Παρασκευή 19 Μαΐου. Έχουμε κλείσει την πλατεία Γεωργίου όμως ακόμα δε ξέρουμε πού θα στηθεί η εξέδρα. Τ0 2019 στήθηκε μπροστά από την είσοδο του θέατρου, υπάρχουν διάφορες προτάσεις γι΄αυτή τη φορά. Δεν έχουμε όμως αποφασίσει ακόμα.

Την Πέμπτη 3 Μαΐου στις 19:30 θα γίνουν τα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου. Θα είναι πολιτική εκδήλωση με ομιλία του αναπληρωτή γραμματέα της κεντρικής επιτροπής

Παράλληλα θα γίνει και παρουσίαση του ψηφοδελτίου. Η εκδήλωση θα γίνει πάνω στην Πλατεία Τριών Συμμάχων, δε σκοπεύουμε να κλείσουμε δρόμους. Το εκλογικό μας κέντρο είναι ακριβώς απέναντι επί της Αγίου Ανδρέου. Μας ενδιαφέρει να κάνουμε μία πολιτική εκδήλωση που δε θα διαταράξει την “κυκλοφοριακή ειρήνη” της πόλης. Σκοπός είναι να διευκολύνουμε την κυκλοφορία και τους πολίτες».

 Στις 12 Μαΐου ο Ανδρουλάκης

Όπως αναφέρει ο Νίκος Μοίραλης, «ο Νίκος Ανδρουλάκης θα έρθει στην Πάτρα την Παρασκευή 12 Μαίου και θα πραγματοποιήσει ομιλία στις 19:30, στην Μαιζώνος και Αγίου Νικολάου.

Tην Τρίτη 2 Μαΐου στη Ζήρια Αιγιάλειας στις 19:30 θα γίνουν ομιλίες υποψήφιων βουλευτών ενώ την Τετάρτη 3 Μαΐου στις 18:00 στο βιβλιοπωλείο Πολύεδρο στην Πάτρα θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τη νέα γενιά με ομιλητή τον Γιώργο Παπανδρέου. Η επιτροπή προεκλογικού αγώνα την Τετάρτη 3 Μαΐου στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο Καζίνο Ρίου για συνάντηση με τους εργαζόμενους της επιχείρησης με κλιμάκιο της επιτροπής εκλογικού αγώνα ενώ την Πέμπτη 4 Μαΐου στις 10:00  έχει προγραμματιστεί επίσκεψη στα γραφεία του ΟΒΕΣΝΑ στην πλατεία Όλγας. Τέλος την Πέμπτη 4 Μαΐου στις 12:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο ίδρυμα Κωνσταντοπούλειο με κλιμάκιο της επιτροπής εκλογικού αγώνα».

Ερωτηματικό για Κουτσούμπα

Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας αναμένεται να έρθει στην Πάτρα στις 16 Μαΐου προκειμένου να πραγματοποιήσει ομιλία. Μέχρι τώρα δεν είναι γνωστό που θα πραγματοποιηθεί η ομιλία του όμως δεν θα γίνει στην πλατεία Γεωργίου. Επίσης δεν είναι σίγουρο αν θα πραγματοποιήσει συναντήσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις