Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μαύρο Ρόδο -Spoiler: Ο Βίκος είναι γιος του Καστρινού

Μαύρο Ρόδο -Spoiler: Ο Βίκος είναι γιος ...

Σοκ με τις αποκαλύψεις που έρχονται για τη ζωή του Βίκου

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά «Μαύρο Ρόδο» η οποία θα ολοκληρωθεί φέτος και όλοι αναμένουν το μεγάλο φινάλε!

Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής, ο Θέμης σοκαρίζεται μόλις ανακαλύπτει ότι ο Βίκος είναι γιος του, ενώ από την άλλη ο Πέτρος είναι σε απόγνωση, έχοντας χάσει κάθε επαφή με την Ελισάβετ και έτσι αποφασίζει να μπει ξανά κρυφά στο μοναστήρι.

Ο Θέμης λυγίζει στις πιέσεις του Ζαμάνου, και λίγο αργότερα η Φιλαρέτη του στέλνει το στοιχείο που της ζήτησε για την εξέταση DNA. Συνδυάζοντας τα στοιχεία που έχει για τον Ζαμάνο και το ίδρυμα υιοθεσιών, αυτό που συνειδητοποιεί κοντεύει να τον κάνει να χάσει το μυαλό του… Ο Βίκος είναι γιος του, άρα και ετεροθαλής αδερφός της Αλεξίας και του Πέτρου.

Ωστόσο όπως φαίνεται στο «Μαύρο Ρόδο», θα έχουμε happy end. Η Ελισάβετ θα πάρει, μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα, την απόφαση να κλείσει οριστικά το κεφάλαιο μοναστήρι και θα ακολουθήσει τον Πέτρο στη Φλωρεντία. Εκεί, όχι μόνο θα ζήσουν τον έρωτα, αλλά η νεαρή θα μείνει έγκυος και το ζευγάρι θα παντρευτεί κρυφά από όλους. Βέβαια, μέχρι τότε, η σχέση τους θα περάσει από σαράντα κύματα καθώς η Ελισάβετ αμφιβάλλει για τα συναισθήματα του καλού της και το αν μπορεί να ζήσει μακριά από την εκκλησία και τις μοναχές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight