Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΤΙΒΟΣ

/

Διακρίσεις για τους δρομείς του ΣΜΑΧ «Φειδιππίδης»

Διακρίσεις για τους δρομείς του ΣΜΑΧ «Φε...

Τα αποτελέσματα των δρομέων

Μετά τη διακοπή λόγω του Πάσχα, οι δρομείς του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Αχαϊας «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ» επανήλθαν στην αγωνιστική δράση το Σαββατοκύριακο 22 & 23 Απριλίου, εκπροσωπώντας το Σύλλογο σε αγώνες στην Ελλάδα και το εξωτερικό κι επιτυγχάνοντας μάλιστα σημαντικές ατομικές διακρίσεις.
H αρχή έγινε το Σάββατο 22/4, νωρίς το πρωί, στο Δασικό Χωριό Ερυμάνθου στην πανέμορφη και φιλόξενη Ροδόπη, όπου 135 συνολικά αθλητές και αθλήτριες συμμετείχαν στην 12η έκδοση του αγώνα Rodopi Challenge 50 miles, ή "ROC", ενός απαιτητικού αγώνα 82 km με υψομετρική διαφορά +4200μ.
Τον "ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗ" εκπροσώπησε ο Νίκος Τσαμπράς, ό οποίος ολοκλήρωσε τον αγώνα σε 17ώρες 13 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα
Με τον αθλητισμό να είναι ο μεγάλος νικητής, και με σύμμαχο τον καλό καιρό, διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου 22/4, στην Πλατεία Σολωμού στην πόλη της Ζακύνθου το 2o Zante Run, που περιλάμβανε αγώνες 21.1χλμ, 10χλμ & 5χλμ. H διοργάνωση ήταν εξαιρετική, oι συμμετοχές έκαναν ρεκόρ σε σχέση με τους περσινούς αγώνες, καθώς ξεπέρασαν τις 300, και οι δρομείς απόλαυσαν τους αγώνες και τις παράλληλες δράσεις που είχαν προετοιμάσει οι διοργανωτές.

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports