Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Συνάντηση είχε ο Χ. Μπονάνος με εκπροσώπους κομμάτων για τοποθέτηση διαφημιστικών πινακίδων

Πάτρα: Συνάντηση είχε ο Χ. Μπονάνος με ε...

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Μπονάνος ζήτησε από το σύνολο των εκπροσώπων το σεβασμό της κείμενης νομοθεσίας, για λόγους ασφάλειας των διερχομένων καθώς & για οικολογικούς λόγους

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος πραγματοποίησε την Τετάρτη 26 Απριλίου 2023, συνάντηση με εκπροσώπους των κομμάτων, προκειμένου να τους ενημερώσει σχετικά με την τοποθέτηση διαφημιστικών πινακίδων κατά την προεκλογική περίοδο στους οδικούς άξονες των οποίων την ευθύνη έχει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, κατ΄ εφαρμογή του ν. 4954/22.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Μπονάνος ζήτησε από το σύνολο των εκπροσώπων το σεβασμό της κείμενης νομοθεσίας, τόσο για λόγους ασφάλειας των διερχομένων όσο και για οικολογικούς λόγους. Οι εκπρόσωποι των κομμάτων από την πλευρά τους, δήλωσαν ότι θα σεβαστούν τις κείμενες διατάξεις, πλην του εκπροσώπου του ΚΚΕ ο οποίος διαφοροποιήθηκε.

Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν, ο Αντιπρόεδρος ΔΕΕΠ Αχαΐας, Κώστας Ρηγόπουλος, ο Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του  ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, Μιχάλης Σιδηρόπουλος, ο Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Αχαΐας, Νίκος Μοίραλης, ο Βουλευτής Αχαΐας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΚΚΕ, Νίκος Καραθανασόπουλος και ο Εκπρόσωπος Εκλογικής Επιτροπής Αχαΐας ΜΕΡΑ 25, Βαλεντίνος Αθανασόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις