Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κ. Μάρκου: 409: Κοινό Ψήφισμα Προέδρων Σωματείων για την αξιοποίηση των εγκαταστάσεων του παλιού «Στρατοπέδου Χριστιά»

Κ. Μάρκου: 409: Κοινό Ψήφισμα Προέδρων Σ...

Τι δηλώνει ο

Σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Κώστας Μάρκου αναφέρει:

O Σύλλογος Υπαλλήλων ΥΕΘΑ/ΓΕΣ ν. Αχαΐας, το Σωματείο Εργαζομένων «Ο Ιπποκράτης» του Γενικού Περιφερειακού Κρατικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο Αγ. Ανδρέας» και ο Ενιαίος Σύλλογος Ιατρικού Νοσηλευτικού Διοικητικού και Βοηθητικού Προσωπικού του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Πατρών «Η Συναδέλφωση», εξέδωσαν ένα κοινό ψήφισμα το οποίο εμπεριέχει τις προτάσεις τους για την αξιοποίηση των εγκαταστάσεων του παλιού «Στρατοπέδου Χριστιά» για τις ανάγκες του Δημόσιου Συστήματος Υγείας.


Με το ψήφισμά τους αυτό, οι εν ενεργεία στρατιωτικοί και υγειονομικοί υπάλληλοι θέτουν την αυτονόητη απαίτηση της τοπικής κοινωνίας για την κάλυψη των υγειονομικών αναγκών της ευρύτερης περιοχής, την ενίσχυση του καταρρακωμένου Εθνικού Συστήματος Υγείας με πυρήνα την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση των Νοσοκομείων της περιοχής μας.


Χρήσιμο θα ήταν οι ηγεσίες των Υπουργείων Εθνικής Άμυνας και Υγείας να λάβουν σοβαρά υπόψη τους τις προτάσεις που εμπεριέχονται στο ψήφισμα και να βάλουν ένα φρένο στην ακόρεστη βουλιμία της κυβέρνησης Μητσοτάκη να τα μετατρέψει όλα σε Α.Ε".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις