Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Το πρόγραμμα του 8o Horrorant Film Festival Νύχτες Τρόμου παρουσιάζεται την Πέμπτη 27/4

Το πρόγραμμα του 8o Horrorant Film Festi...

Θα διεξαχθεί από τις 4 έως τις 14 Μαΐου 2023 - Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ είναι ο Κωνσταντίνος Χατζηπαπάς

Την Πέμπτη 27 Απριλίου 2023 στις 18.00 πρόκειται να παρουσιαστεί επίσημα το πρόγραμμα του φετινού Φεστιβάλ Κινηματογράφου Νύχτες Τρόμου - Horrorant Film Festival 2023 στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, στη χαρακτηριστική στέγη του Φεστιβάλ, τον ανακαινισμένο κινηματογράφο με vintage αναφορές για τους ρομαντικούς λάτρεις του σινεμά, ΕΛΙΖΕ (Νυμφαίου 12, Ιλίσια, στην Αθήνα).

Ο καλλιτεχνικός Διευθυντής Κωνσταντίνος Χατζηπαπάς θα παρουσιάσει τα μέλη της κριτικής επιτροπής και τους επισήμους καλεσμένους από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Επίσης θα προλογίσει τις δράσεις που θα λάβουν χώρα στο πλαίσιο του Φεστιβάλ και τις πόλεις όπου θα διεξάγεται παράλληλα το Horrorant Film Festival, δίνοντας ταυτόχρονα το δικό του teaser μέσα από μία ενδιαφέρουσα επιλογή trailer των ταινιών που θα προβληθούν.

Το Horrorant Film Festival και οι Νύχτες Τρόμου επιστρέφουν λοιπόν στις 4 - 14 Μαΐου 2023 για όγδοη (8η) χρονιά, με σκοπό να δώσουν στο διψασμένο για τρόμο κοινό την εμπειρία που αναζητά. Ο λόγος για το πρώτο και μεγαλύτερο Φεστιβάλ ταινιών τρόμου στην Ελλάδα, που διαρκεί 11 ημέρες, διοργανώνεται παράλληλα σε μεγάλες πόλεις σε όλη τη χώρα κι αποτελεί το πιο ανερχόμενο genre fest της Ευρώπης. Κι όπως μάς αρέσει να λέμε, ο τρόμος εμπνέει την τέχνη και η τελευταία ρίχνει τα φώτα και τα μάτια μας… πάνω σας, αναφέρουν οι διοργανωτές.

Ενδιαφέρον έχει να δούμε αν θα γίνουν προβολές του Φεστιβάλ Νύχτες Τρόμου και στην Πάτρα όπως τις προηγούμενες χρονιές.

Το επίσημο σάιτ του Φεστιβάλ είναι το http://www. horrorantfilmfestival.com/

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture