Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Εταιρεία Αχαϊκών Σπουδών αποχαιρετά την Ελένη Θεοδωροπούλου Γκότση

Η Εταιρεία Αχαϊκών Σπουδών αποχαιρετά τη...

Ήταν μία διακριτική μεν, αλλά δυναμική παρουσία σε πολλούς τομείς του πολιτιστικού & κοινωνικού μας βίου, πρότυπο εθελοντικής προσφοράς & αλληλεγγύης, αναφέρει η ανακοίνωση

Η Εταιρεία Αχαϊκών Σπουδών με συλλυπητήρια ανακοίνωση της, εκφράζει τη θλίψη της για την πρόσφατη απώλεια του μέλους της, Ελένης Θεοδωροπούλου το γένος Γκότση, μιας εξαίρετης και ιδιαίτερα αγαπητής συμπολίτισσας, διακριτικής μεν, αλλά δυναμικής παρουσίας σε πολλούς τομείς του πολιτιστικού και κοινωνικού μας βίου, πρότυπο εθελοντικής προσφοράς, και αλληλεγγύης.

Τα  θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της, αναφέρει η ανακοίνωση της Εταιρείας Αχαϊκών Σπουδών όπου πρόεδρος του ΔΣ είναι ο Βαγγέλης Πολίτης Στεργίου.

Η κηδεία της αγαπητής Ελένης Θεοδωροπούλου το γένος Γκότση που έσβησε στα 68 της χρόνια τελέστηκε το Σάββατο 22 Απριλίου 2023 στο νέο ιερό ναό Αγ. Ανδρέου Πατρών παρουσία πολλών συμπολιτών μεταξύ των οποίων ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, ο Δήμαρχος Ερυμάνθου Θόδωρος Μπαρής που εκφώνησε και επικήδειο για την εκλιπούσα υπογραμμίζοντας πως ήταν ένας άνθρωπος της προσφοράς, η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου, ο πρώην Περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδος Απόστολος Κατσιφάρας, οι Πέτρος Ψωμάς, Αλέξης Σκαρμέας, Γιώργος Κυριακόπουλος, η αντιδήμαρχος Βίβιαν Σαμούρη, η αντιδήμαρχος Αναστασία Τογιοπούλου, ο ιατρός πνευμονολόγος Τάκης Γεωργακόπουλος, ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας Μαρίνος Σκανδάμης, ο πολιτιστικός σύμβουλος του Φεστιβάλ Πάτρας Θεσμός Αρχαίου Δράματος Ανδρέας Δ. Ανδριόπουλος, και πολλοί άλλοι.

Η εκλιπούσα χαρακτηρίστηκε και ως η «ψυχή» και η φωνή του Καλουσίου Αχαΐας όπου και έγινε η ταφή της στο εκεί κοιμητήριο του Αγ. Γεωργίου. Η Ελένη Θεοδωροπούλου Γκότση είχε αδιάλειπτα διατελέσει για 30 έτη γραμματέας του συλλόγου των απανταχού Καλουσιωτών Πάτρας.

Στα στεφάνια που κατατέθηκαν στη μνήμη της ξεχώρισαν αυτό της Σίας Αναγνωστοπούλου και της ομάδας εθελοντών του Δήμου Πατρέων, μέλος των οποίων υπήρξε για χρόνια προσφέροντας τις υπηρεσίες της η Ελένη Θεοδωροπούλου σε εκδηλώσεις του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας, του Καρναβαλιού, κ.α.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις