Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Κηδεύεται σήμερα η Ελένη Θεοδωροπούλου Γκότση- θλίψη για την απώλεια της

Πάτρα: Κηδεύεται σήμερα η Ελένη Θεοδωροπ...

H κηδεία της θα τελεστεί σήμερα στο νέο ιερό ναό Αγ. Ανδρέου Πατρών

Ιδιαίτερη θλίψη και βαθιά συγκίνηση προξένησε το δυσάρεστο νέο ότι πέθανε στα 68 της χρόνια η συμπολίτισσα Ελένη Θεοδωροπούλου το γένος Γκότση.

Υπήρξε μία καλοσυνάτη, ευγενέστατη γυναίκα που οι περισσότεροι Πατρινοί είχαν γνωρίσει και εκτιμήσει μέσα από την προσφορά της ως εθελόντρια για χρόνια σε πολιτιστικές εκδηλώσεις όπως το Διεθνές Φεστιβάλ του Δήμου και το Φεστιβάλ Πάτρας – Θεσμός Αρχαίου Δράματος του Οργανισμού Καλλιτεχνικών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελένη Θεοδωροπούλου-Γκότση αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα σοβαρό πρόβλημα υγείας από το οποίο δεν κατάφερε να βγει νικήτρια. Ήταν παντρεμένη με τον Χρήστο Θεοδωρόπουλο που διατηρεί συνεργείο αυτοκινήτων κοντά στο Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας και είχε δύο παιδιά, την Διονυσία και τον Ασημάκη.

H κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Σάββατο 22-4-2023 στις 3 μ.μ. στο νέο ιερό ναό Αγ. Ανδρέου Πατρών και θα ακολουθήσει η ταφή της στο κοιμητήριο Καλουσίου.

Σε συλλυπητήρια δήλωσή του ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης αναφέρει : «Αποχαιρετούμε με θλίψη μια φίλη, αγωνίστρια της ζωής μέχρι το τέλος, που πάλεψε, αλλά δυστυχώς νικήθηκε από την αρώστια που μας την στέρησε. Ήταν πληθωρική, τίμια, σεμνή, ευγενική, μεγάλη ψυχή, άνθρωπος της προσφοράς και της αγάπης, μέχρι το τέλος. Θα μας λείψει. Θα λείψει σε όλους εκείνους που είχαν την τύχη να την γνωρίσουν, να συνεργαστούν μαζί της, κερδίζοντας με τον χαρακτήρα της, την αγάπη και την εκτίμηση.
Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στον σύζυγό της, Χρήστο Θεοδωρόπουλο, στα παιδιά τους, Διονυσία και Ασημάκη και σε όλους τους οικείους της».

 Η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, με ανακοίνωση της εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για την απώλεια της Ελένης Θεοδωροπούλου – Γκότση και τα θερμά της συλλυπητήρια στον σύζυγό της, Χρήστο Θεοδωρόπουλο, στα παιδιά τους, Διονυσία και Ασημάκη και σε όλους τους οικείους της. Όπως ενέφερε: Η εκλιπούσα θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη όλων των ανθρώπων του Πολιτιστικού Οργανισμού για την δοτικότητά της και την μοναδική εθελοντική προσφορά της.

Η Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας, Βίβιαν Σαμούρη, σε συλλυπητήρια δήλωσή της για το θάνατο της Ελένης Θεοδωροπούλου – Γκότση, αναφέρει:

«Αποχαιρετούμε σήμερα μια πολύ καλή φίλη, έναν εξαίρετο άνθρωπο μέλος του Εθελοντικού Τμήματος της Αντιδημαρχίας Υγείας και Πρόνοιας του Δήμου Πατρέων. Η Ελένη ήταν μια γυναίκα με πλούσια προσφορά στο εθελοντικό έργο. Δόθηκε με όλη της την ψυχή και όλη της τη δύναμη στο να βοηθήσει να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.

Ξεχώρισε για την καλοσύνη της, τη σεμνότητα και την ανιδιοτέλειά της.  Ήταν συνεπής μαχήτρια στο πλευρό όλων μας, την αγαπήσαμε και μας τίμησε με τη φιλία της. Έφυγε δίνοντας γενναία τη μάχη με την ασθένειά της, ως το τέλος.Τα θερμά μου συλλυπητήρια στο σύζυγό της, στα παιδιά τους και σε όλους τους οικείους της».    

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Προστασίας Υγείας & Περιβάλλοντος περιοχής Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας, μετά το θλιβερό άγγελμα του θανάτου της Ελένης Θεοδωροπούλου-Γκότση, μέλους του Συλλόγου και πρώην Γενικής Γραμματέως του Συλλόγου, συνήλθε εκτάκτως και αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

1) Να παραστεί σύσσωμο στην εξόδιο ακολουθία.

2) Να επιδώσει το παρών ψήφισμα στους οικείους της και να εκφράσει ειλικρινή συλλυπητήρια.

3) Να καταθέσει στη μνήμη της στεφάνι.

4) Το παρόν ψήφισμα να δημοσιευθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο και ν' αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Συλλόγου.

*Η εκλιπούσα που πραγματικά ξεχώριζε για τους καλούς της τρόπους, είχε διατελέσει & μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Καλουσιωτών "Αγ. Γεώργιος". Πολλοί την θυμούνται στην υποδοχή στο Αρχαίο Ρωμαικό Ωδείο τα καλοκαίρια να βοηθάει σε θέματα ταξιθεσίας πάντα με το χαμόγελο και πάντα πρόθυμη να εξυπηρετήσει τον κόσμο.

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ

Αποχαιρετούμε σήμερα την συντρόφισσα μας Ελένη Θεοδωροπούλου – Γκότση. Η Ελένη ήταν ηπροσωποποίηση του εθελοντισμού, της προσφοράς, της δοτικότητας. Μια ευγενική καιχαμογελαστή ύπαρξη, που σε κάθε εκδήλωση θα εύρισκες μπροστά σου, έτοιμη να βοηθήσει, να διευκολύνει, να βρει λύση.

Έφυγε από κοντά μας δίνοντας γενναία μάχη με την ασθένεια της. Την αποχαιρετάμε με ένα σφίξιμο στην καρδιά και την ευχαριστούμε για όσα μας πρόσφερε.

Στέλνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στον σύζυγο της Χρήστο Θεοδωρόπουλο, στα παιδιά τους Διονυσία και Ασημάκη και στους οικείους της.

Καλό ταξίδι συντρόφισσα Ελένη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις