Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Μπραντ Πιτ θα βρεθεί στο Βρετανικό Γκραν Πρι, για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας

Ο Μπραντ Πιτ θα βρεθεί στο Βρετανικό Γκρ...

Θα υποδυθεί έναν πρώην οδηγό της Formula 1 που αποφασίζει να επιστρέψει για να καθοδηγήσει ένα νέο αστέρι

Τι κι αν ο υπέροχος αυτός ηθοποιός τον ερχόμενο Δεκέμβριο θα γίνει αισίως 60 ετών. Δεν του φαίνεται και παραμένει απίστευτα γοητευτικός και λογικό είναι κάθε νέα του προσπάθεια στην 7η τέχνη να τυγχάνει ευρείας δημοσιότητας. Ο λόγος φυσικά για τον Αμερικανό σούπερ σταρ Μπραντ Πιτ, ο οποίος θα βρεθεί στο βρετανικό Γκραν Πρι, για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας του ταινίας.

Τα γυρίσματα της νέας ταινίας με πρωταγωνιστή τον Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι και σύμφωνα με την Αγγλική ταμπλόιντ εφημερίδα «Sun» κάποια από αυτά θα γίνουν κατά τη διάρκεια του Βρετανικού Γκραν Πρι.

O ξανθός ηθοποιός που έχει τιμηθεί και με Όσκαρ καλύτερου β’ ανδρικού ρόλου το 2020, έχει λάβει ειδική άδεια για τα γυρίσματα έχοντας ως σύμβουλο και εκτελεστικό παραγωγό τον παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1, Λιούις Χάμιλτον (Lewis Hamilton). Σε σενάριο του Έχρεν Κρούγκερ (Ehren Kruger) ο Πιτ θα υποδυθεί έναν πρώην οδηγό της Formula 1 που αποφασίζει να επιστρέψει για να καθοδηγήσει ένα νέο αστέρι.

«Το να βλέπεις τον Μπραντ Πιτ στη πίστα του Βρετανικού Γκραν Πρι το φετινό Ιούλιο θα είναι μια απίστευτη και σουρεαλιστική στιγμή τόσο για τους τηλεθεατές όσο και για τους θαυμαστές του Σϊλβερστοουν», δήλωσε μία πηγή.

Σύμφωνα με το Deadline, τον περασμένο Ιούνιο, η Apple Original Films πήρε τα δικαιώματα της ταινίας μετά από μία «σκληρή» διαπραγμάτευση μεταξύ μεγάλων κινηματογραφικών στούντιο και streaming υπηρεσιών. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Τζόσεφ Κοζίνκσι (Joseph Kosinski), ενώ η παραγωγή είναι του ιδιαίτερα γνωστού και επιτυχημένου στο Χόλιγουντ, Τζέρι Μπρουκχάιμερ (Jerry Bruckheimer).

Η ταινία, η οποία ακόμη δεν έχει τίτλο, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες τον επόμενο χρόνο.

*Να θυμίσουμε πως ο ρόλος που έκανε ευρέως γνωστό τον Πιτ ήταν πριν 31 χρόνια αυτός στο «Θέλμα και Λουίζ» πλάι στις Σούζαν Σάραντον και Τζίνα Ντέιβις ενώ ακολούθησε το λυρικό "Το Ποτάμι κυλά ανάμεσα μας" του Ρόμπερτ Ρέντφορντ.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Σε σκηνή του πολύ καλού φιλμ "Money...

Σε σκηνή του πολύ καλού φιλμ "Moneyball" σε σκηνοθεσία Μπένετ Μίλερ το 2011 όπου ο Πιτ ήταν & παραγωγός.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight