Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Λευτέρης Γιοβανίδης και Ξένια Κολαΐτη παντρεύτηκαν στη Σύμη

Λευτέρης Γιοβανίδης και Ξένια Κολαΐτη πα...

Ο γοητευτικός σκηνοθέτης που είχε δεσμούς με την Πάτρα και η καλλονή ψυχολόγος ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στη Σύμη

Μετά από πέντε χρόνια σχέσεις, παντρεύτηκαν στη Σύμη, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και σκηνοθέτης Λευτέρης Γιοβανίδης και η ψυχολόγος Ξένια Κολαΐτη. Ο γάμος τους έγινε παρουσία συγγενών και φίλων.

Ανάμεσά τους ο Χρύσανθος Πανάς και ο Γιώργος Λυκιαρδόπουλος. Ακολούθησε γεύμα σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, ενώ θα κάνουν ένα μεγάλο γαμήλιο πάρτι στην Αθήνα. Είναι ο δεύτερος γάμος για τον Λευτέρη Γιοβανίδη, , που έχει ένα γιο, τον Ιωνά, από τον πρώτο γάμο του με την Αχαιή Χριστίνα Μανωλοπούλου, ενώ στο παρελθόν έχει σκηνοθετήσει θεατρικές παραγωγές του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας.

Ο γοητευτικός γαμπρός και η καλλονή νύφη ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Ιερά Μονή του Αγίου Αρχαγγέλου Μιχαήλ του Πανορμίτου, στην παραλία του Πανορμίτη, στη Σύμη. Ο Δημήτρης Παναγόπουλος και η σύζυγός του Σάντρα που ζουν μόνιμα στο Λονδίνο, έγιναν οι κουμπάροι του νιόπαντρου ζευγαριού.

Με πληροφορίες από cosmopoliti.com

Πηγή φωτογραφιών: instagram

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight