Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μυτιλήνη: «Το κάψιμο είναι στον οισοφάγο και στα πνευμόνια» - Τι λέει η αδερφή του θύματος

Μυτιλήνη: «Το κάψιμο είναι στον οισοφάγο...

Το θύμα της επίθεσης έχει υποστεί σοβαρά εγκαύματα και μεταφέρθηκε με dakota στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» στην Θεσσαλονίκη

«Τον είδα όπως ήταν και τρελάθηκα. Τον έκαψε ζωντανό» λέει η αδερφή του άνδρα που υπέστη εγκαύματα μετά την επίθεση από την γυναίκα του με βενζίνη στη Μυτιλήνη, με το νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας να προκαλεί σοκ στην τοπική κοινωνία.

Το σοκαριστικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης(20.4.2023) στο ουζερί που διατηρεί ο άνδρας στο κέντρο της Μυτιλήνης. Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα της επίθεσης έχει υποστεί σοβαρά εγκαύματα και μεταφέρθηκε με dakota στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» στην Θεσσαλονίκη, όπου και νοσηλεύεται διασωληνωμένος.

Η αδερφή του θύματος, αναφέρει χαρακτηριστικά «δεν είναι πολύ καλά ο αδερφός μου. Το μεσημέρι έγιναν όλα, πήγε στο μαγαζί του και του έριξε ένα μπουκάλι με βενζίνη και πέταξε και τον αναπτήρα και του έβαλε φωτιά. Είναι σε πλήρη καταστολή, διασωληνωμένος. Το κάψιμο είναι στον οισοφάγο και στα πνευμόνια».

Στη συνέχεια, όπως μας μεταφέρει, ο άτυχος άνδρας, «νόμιζε ότι αυτό που του πέταξε ήταν κρασί, αλλά ήταν μπουκάλι με βενζίνη, πήρε και το μαγαζί φωτιά. Η γυναίκα αυτή είχε πρόβλημα με το αλκοόλ. Του δημιουργούσε συνέχεια προβλήματα, έχει ένα μένος μαζί του, νομίζω ότι τον ζηλεύει.

Τον απειλούσε, του έλεγε διάφορα αλλά δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα του κάνει κάτι. Ο αδερφός μου είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος, δουλεύει πάρα πολύ».

Η μοίρα είχε χτυπήσει άσχημα την οικογένεια, αφού είχαν χάσει τα δύο από τα τρία τους παιδιά. «Έχουν χάσει και δύο παιδιά, το ένα πνίγηκε στο λιμάνι και το άλλο το χάσανε από τροχαίο, έχει περάσει πάρα πολλά. Δεν το άξιζε αυτό το πράγμα», καταλήγει η αδερφή του θύματος.

Η δράστις συνελήφθη και κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lesvosnews.gr, το ζευγάρι τσακώθηκε για άγνωστο λόγο και η σύζυγός του, που ήταν δίπλα στην ψησταριά και άναβε τα κάρβουνα, πήρε το μπιτόνι με τη βενζίνη και αφού περιέλουσε με αυτό τον άντρα της, του έβαλε φωτιά.

Στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης μίλησε στο nealesvou.gr και αποκάλυψε ότι είδε τον άτυχο άνδρα χθες Τετάρτη (19.4.2023) σε σούπερ μάρκετ της Μυτιλήνης.

«Τον είδα και ήταν εμφανώς καταβεβλημένος και μου είπε ότι τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά. Εγώ του έδωσα κουράγιο αλλά εκείνος μου είπε: “δεν μπορείς να με καταλάβεις, δεν είσαι στη θέση μου”. Πού να το φανταζόμουν διαβάζοντας τώρα την είδηση ότι θα είχε αυτή την κατάληξη σε λιγότερο από ένα 24ωρο».

 

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις