Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Το πρόγραμμα προβολών στα Options Cinemas στη Βέσο Μάρε από Μ. Πέμπτη 13/4 έως και την Τετάρτη του Πάσχα 19/4/2023

Το πρόγραμμα προβολών στα Options Cinema...

Στις νέες ταινίες που κάνουν πρεμιέρα είναι ο "Συγγραφέας Κατά Λάθος", ο "Μαγικός Αυλός" και το Ιαπωνικό "Suzume" σε σενάριο - σκηνοθεσία Makoto Shinkai

Tη νέα κινηματογραφική εβδομάδα στα Οptions Cinemas, στη Βέσο Μάρε το πρόγραμμα προβολών διαμορφώνεται ως εξής.

Η λειτουργία του πολυκινηματογράφου αναστέλλεται μόνο την Μ. Παρασκευή 14 Απριλίου 2023.

Την Μ. Πέμπτη και Δευτέρα του Πάσχα έως & την Τετάρτη 19/4, τα Οptions Cinemas θα λειτουργούν από τις 16.00 καθώς και το Μ. Σάββατο 15/4 με την μόνη διαφοροποίηση πως την συγκεκριμένη μέρα λόγω της Αναστάσεως, η τελευταία προβολή θα είναι στις 19.00.

Την δε Κυριακή του Πάσχα 16/4 οι προβολές στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε θ’ αρχίσουν από τις 18.00 για όσους θα παραμείνουν για Πάσχα στην πόλη και επιλέξουν την κινηματογραφική διασκέδαση με ενδιαφέρουσες και ποιοτικές προτάσεις τόσο για τους μικρούς μας φίλους όσο και για τους μεγαλύτερους.

Το πρόγραμμα προβολών ταινιών είναι το κάτωθι:

Αίθουσα 1 στις 22.10 καθημερινά πλην Μ. Παρασκευής και Μ. Σαββάτου

"A Little White Lie - Συγγραφέας Κατά Λάθος"

Κοινωνική ταινία με σατιρικά και κωμικά στοιχεία σε σενάριο βασισμένο στο μυθιστόρημα Shriver του Κρις Μπέλντεν.

Σκηνοθεσία: Μάικλ Μάρεν.

Πρωταγωνιστούν ο Μάικλ Σάνον, η Κέιτ Χάντσον, ο Ντον Τζόνσον και οι Μ. Έμετ Γουόλς, Ζακ Μπραφ.

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Εντ Λούκας

Σκηνογραφία: Ντέρικ Χίνμαν

Μοντάζ: Πάτρικ Τζ. Σμιθ, Εντ Γιονάιτις

Μουσική: Άλεξ Γούρμαν

Ημερομηνία Εξόδου: 13 Απριλίου 2022

Διάρκεια: 101 λεπτά

Ο γνωστός και καλός ηθοποιός Μάικλ Σάνον (Το Καταφύγιο) πρωταγωνιστεί σε μία απολαυστική  και καυστική κωμωδία για τη φήμη και το σύνδρομο του απατεώνα. Το λαμπερό καστ συμπληρώνεται από τους Κέιτ Χάντσον (Σχεδόν Διάσημοι), Ντον Τζόνσον (Στα Μαχαίρια), Μ. Έμετ Γουόλς (Blade Runner) και τον Ζακ Μπραφ (Garden State).

Ένα κεντημένο σενάριο με δυνατούς διαλόγους, ενδιαφέροντες χαρακτήρες και εξαιρετικές ερμηνείες σε σκηνοθεσία και σενάριο του Μάικλ Μάρεν (A Short History of Decay), όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της εταιρείας διανομής Tanweer.

Σύνοψη

Ένας διάσημος συγγραφέας με το όνομα Σράιβερ είναι προσκεκλημένος στο λογοτεχνικό φεστιβάλ που διοργανώνει ένα κολλέγιο. Όμως, η πρόσκληση έχει κατά λάθος παραδοθεί σε έναν κακότυχο μάστορα με το ίδιο επίθετο, ο οποίος δεν έχει πιάσει ποτέ βιβλίο στα χέρια του. Παρ΄όλα αυτά, δέχεται την πρόσκληση και πηγαίνει στο φεστιβάλ, όπου τον καλωσορίζουν εγκάρδιοι θαυμαστές και άλλοι συγγραφείς. Ξεκινάει μάλιστα ένα ειδύλλιο με μία καθηγήτρια, μέχρι που εμφανίζεται ο πραγματικός συγγραφέας, που αποκαλύπτει την όλη απάτη.

 

Aίθουσα 2 στις 22.30 καθημερινά πλην Μ. Παρασκευής και Μ. Σαββάτου,

Αίθουσα 7 στις 23.10 καθημερινά εκτός Μ. Παρασκευής και Μ. Σαββάτου

"Suzume"

Iαπωνικής παραγωγής anime φιλμ σε σενάριο και σκηνοθεσία: Makoto Shinkai.

Τις φωνές τους δανείζουν οι ηθοποιοί: Nanoka Hara, Hokuto Matsumura, Eri Fukatsu, Kοshirο Matsumoto.

Διάρκεια: 122 λεπτά.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ο ουρανός γίνεται κόκκινος, το έδαφος τρέμει και η Ιαπωνία στέκει στο χείλος της καταστροφής. Όμως, η αποφασισμένη έφηβη Suzume αναλαμβάνει την αποστολή να σώσει τη χώρα της. Με την ικανότητα να βλέπει υπερφυσικές δυνάμεις, αόρατες στα μάτια των υπολοίπων, είναι στο χέρι της να κλείσει τις μυστηριώδεις πόρτες που εξαπολύουν το χάος παντού. Την περιμένει ένα επικίνδυνο ταξίδι καθώς φέρει το βάρος της χώρας στους ώμους της.

Διανομή από την Feelgood.

Aίθουσα 8 στις 19.50 την Μ. Πέμπτη και από την Κυριακή του Πάσχα έως και Τετάρτη,

Αίθουσα 5 στις 21.00 καθημερινά πλην Μ. Παρασκευής και Μ. Σαββάτου

"The Magic Flute - O Mαγικός Αυλός"

Ταινία Γερμανικής παραγωγής σε σκηνοθεσία Φλόριαν Ζιγκλ ενώ εκ των παραγωγών είναι και ο γνωστός σκηνοθέτης Ρόλαντ Έμεριχ.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ο επίδοξος 17χρονος Τιμ (Τζακ Γουλφ) ονειρευόταν όλη του τη ζωή να πάει στο οικοτροφείο Mozart All Boys. Παρά τον ενθουσιασμό του που έγινε επιτέλους δεκτός, οι πρώτες μέρες του στη διάσημη σχολή δεν εξελίσσονται όπως αναμενόταν. Αντιμέτωπος με έναν εχθρικό διευθυντή, τις αγωνίες του πρώτου έρωτα και τη δυσκολία να βρει την αυθεντική του φωνή, ο Τιμ ανακαλύπτει ένα μυστικό πέρασμα: μια πύλη σε έναν παράλληλο κόσμο. Από εκεί παρασύρεται σε μια νέα πραγματικότητα και βυθίζεται στον κόσμο της όπερας του Μότσαρτ, Τον Μαγικό Αυλό, όπου η φαντασία δεν έχει όρια. Ωστόσο, το να ζει δύο ζωές έχει το τίμημά του και ο Tιμ κινδυνεύει να απογοητεύσει αυτούς που αγαπά. Πρέπει να διαλέξει, αλλά έχει μάθει αρκετά για να κάνει τη σωστή επιλογή;

Ο «Μαγικός Αυλός» του Μότσαρτ όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί και ακούσει, στο φιλόδοξο σκηνοθετικό ντεμπούτο του Φλόριαν Ζιγκλ. Η διάσημη όπερα του Μότσαρτ μεταφέρεται στον κινηματογράφο ως μία συναρπαστική περιπέτεια φαντασίας, ζωντανεύοντας τη διαχρονική μουσική με καθηλωτικές εικόνες, γερές δόσεις μαγείας και ένα θαυμαστό ταξίδι ανάμεσα σε δύο κόσμους, αναφέρει το δελτίο Τύπου της Tanweer.

Ο Τζακ Γουλφ (The Witcher) κλέβει την παράσταση στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ το λαμπερό καστ περιλαμβάνει τον Ίγουαν Ρέον (Game of Thrones), τον βραβευμένο με Όσκαρ α’ ανδρικού ρόλου το 1985, Φ. Μάρεϊ Έιμπραχαμ για το «Amadeus» του Μίλος Φόρμαν. Συμμετέχουν και σπουδαίοι ερμηνευτές της όπερας.

Ένα σύγχρονο παραμύθι που συνδυάζει την ασύλληπτη μουσική του Μότσαρτ με τις ταινίες φαντασίας και μυστηρίου.

Διάρκεια: 115 λεπτά.

Αίθουσα 7 στις 21.10 καθημερινά πλην Μ. Παρασκευής & Μ. Σαββάτου,

Αίθουσα 4 στις 22.00 καθημερινά εκτός Μ. Παρασκευής & Μ. Σαββάτου,

Αίθουσα 5 στις 23.00 καθημερινά εκτός Μ. Παρασκευής & Μ. Σαββάτου

"Ο Εξορκιστής του Βατικανού - The Pope's Exorcist"

Ταινία υπερφυσικού τρόμου Aμερικανικής παραγωγής 2023.

Ο Καθολικός ιερέας Αμόρθ (στο ρόλο ο Russell Crowe) ερευνά μία τρομαχτική υπόθεση δαιμονισμού ενός αγοριού και καταλήγει να ξεσκεπάσει μία συνωμοσία αιώνων που το Βατικανό έχει προσπαθήσει απεγνωσμένα να καλύψει.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ α' ανδρικού ρόλου για το φιλμ του 2002, "Α Beautiful Mind - Ένας Υπέροχος Άνθρωπος", Russell Crowe υποδύεται ένα αληθινό πρόσωπο, τον αρχιεξορκιστή του Βατικανού, τον θρυλικό πατέρα Γκαμπριέλε Αμόρθ, τα συνταρακτικά απομνημονεύματα του οποίου μεταφέρονται για πρώτη φορά στον κινηματογράφο.

Σκηνοθεσία: Julius Avery

Σενάριο: Michael Petroni, Evan Spiliotopoulos.

Πρωταγωνιστούν εκτός του Russell Crowe, οι Daniel Zovatto, Alex Essoe και ο Ιταλός σταρ Franco Nero.

Διάρκεια: 103 λεπτά.

Διανομή από την Feelgood.

H ταινία στο ξεκίνημα της στο ελληνικό box office, έκοψε σε 88 αίθουσες πανελλαδικά, 20.984 εισιτήρια.

Αίθουσα 1 στις 19.40 την Μ. Πέμπτη και από Κυριακή του Πάσχα έως και Τετάρτη

«Air: Κυνηγώντας Ένα Θρύλο»

Ταινία της Warner Bros. και της Amazon Studios σε διανομή από την Tanweer.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Μπεν Άφλεκ (Argo, The Town) σκηνοθέτησε την αληθινή ιστορία της θρυλικής συνεργασίας ανάμεσα στον τότε άγνωστο Μάικλ Τζόρνταν και την εταιρεία αθλητικών ειδών Nike. Αυτή η συναρπαστική ιστορία σε σενάριο του Άλεξ Κόνβερι, παρακολουθεί το κρίσιμο στοίχημα μιας αντισυμβατικής ομάδας που ρίσκαρε τα πάντα, το ασυμβίβαστο όραμα μιας μητέρας που αναγνώριζε το τεράστιο ταλέντο του γιου της και το φαινόμενο του μπάσκετ που θα γινόταν ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών.

Ο σταρ Ματ Ντέιμον και καλός φίλος του Μπεν Άφλεκ, πρωταγωνιστεί ως Σόνι Βακάρο, το πολυμήχανο στέλεχος της Nike με ειδικότητα στο μπάσκετ. Ο 50χρονος Μπεν Άφλεκ υποδύεται τον ιδρυτή και CEO της Nike, Φιλ Νάιτ. Επίσης ο Τζέισον Μπέιτμαν (Ozark) είναι ο Ρομπ Στράσερ, ο αντιπρόεδρος του marketing της Nike ενώ παίζουν & οι Κρις Τάκερ (Rush Hour), Κρις Μεσίνα (Sharp Objects), Μάρλον Γουέιανς (Respect) και Μάθιου Μάερ (Captain Marvel). H τιμημένη με Όσκαρ Βαϊόλα Ντέιβις και ο Τζούλιους Τένον (The Woman King) υποδύονται τους γονείς του Μάικλ Τζόρνταν.

Η ταινία αξίζει να σημειωθεί πως είναι το πρώτο εγχείρημα της Artists Equity, της νεοσύστατης εταιρείας παραγωγής των Μπεν Άφλεκ και Ματ Ντέιμον.

Διάρκεια: 112 λεπτά.

Το φιλμ στο ξεκίνημα του στις Αμερικάνικες αίθουσες έκανε εισπράξεις σχεδόν 22 εκατ. δολαρίων συν ακόμη 10,2 εκατ. δολάρια από τον υπόλοιπο κόσμο.

Στη χώρα μας το 1ο τετραήμερο προβολής του 6-9/4/2023, σε 62 αίθουσες πανελλαδικά, έκοψε 6.538 εισιτήρια σύμφωνα με τον πίνακα του box office στο flix.gr το οποίο στην κριτική του ανέφερε πως "ο Μπεν Αφλεκ σκηνοθετεί άλλη μία ιστορία αμερικανικού ονείρου, αυτή τη φορά πανηγυρικά, αλλά και τόσο καλογραμμένα που ξεχνάς ότι ουσιαστικά πρόκειται για... διαφήμιση της Nike".

Αίθουσα 3 στις 23.20 καθημερινά εκτός Μ. Παρασκευής & Μ. Σαββάτου

«Dungeons & Dragons: Εντιμότητα Μεταξύ Κλεφτών - Honor Among Thieves»

Περιπέτεια φαντασίας παραγωγής 2023 σε σκηνοθεσία των John Daley, Jonathan Goldstein

Σενάριο: Michael Gilio & John Francis Daley.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Chris Pine (είναι και εκ των παραγωγών της ταινίας), Michelle Rodriguez, Hugh Grant, Rege-Jean Page, Sophia Lillis, Jason Wong, Daisy Head, Justice Smith.

Διάρκεια: 134 λεπτά

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ & ΚΑΝΑΔΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ένας γοητευτικός κλέφτης και μια ομάδα τυχοδιωκτών οργανώνουν μια επική ληστεία για την απόκτηση ενός χαμένου κειμηλίου, αλλά τα σχέδια τους θα στραβώσουν επικίνδυνα, όταν συγκρουσθούν με τα λάθος άτομα. Η ταινία «Dungeons & Dragons: Εντιμότητα Μεταξύ Κλεφτών» ζωντανεύει τον πλούσιο κόσμο και το πνεύμα του θρυλικού παιχνιδιού ρόλων σε μια ξεκαρδιστική και γεμάτη δράση κινηματογραφική περιπέτεια.

Το «Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves» πραγματοποίησε την παγκόσμια πρεμιέρα του στις 10 Μαρτίου 2023 στο Φεστιβάλ South by Southwest και ξεκίνησε να προβάλλεται με επιτυχία στις Αμερικάνικες αίθουσες στις 31 Μαρτίου από το στούντιο της Paramount Pictures.

Οι έως τώρα παγκόσμιες εισπράξεις της ταινίας είναι 125 εκατ. δολάρια.

Στη χώρα μας σε 3 εβδομάδες προβολής το φιλμ έχει κόψει 26.000 εισιτήρια.

Ο 42χρονος ηθοποιός Κρις Πάιν στο εξωτερικό χαρακτηρίστηκε από ορισμένους κριτικούς ως ένας χαρισματικός ηθοποιός με τη στόφα και λάμψη του Ρόμπερτ Ρέντφορντ.

Αίθουσα 3 στις 20.10 καθημερινά πλην Μ. Παρασκευής & Μ. Σαββάτου,

Αίθουσα 6 στις 21.30 καθημερινά πλην Μ. Παρασκευής & Μ. Σαββάτου,

Αίθουσα 8 στις 22.20 καθημερινά πλην Μ. Παρασκευής & Μ. Σαββάτου

"John Wick: Κεφάλαιο 4"

Το τέταρτο (4ο) μέρος του επιτυχημένου action θρίλερ franchise με τις «ανεπανάληπτες» μονομαχίες, επαναφέρει τον σταρ Κιάνου Ριβς στα καλύτερά του: σκληρή δράση, εντυπωσιακή κινηματογράφηση και έναν άντρα που αναζητά διέξοδο.

Η σκηνοθεσία είναι του Chad Stahelski.

Σενάριο: Shay Hatten, Michael Finch & Derek Kolstad.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Keanu Reeves, Donnie Yen, Bill Skarsgard, Laurence Fishburne, Hiroyuki Sanada, Shamier Anderson, Lance Reddick, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν λίγες μέρες, και οι Rina Sawayama, Ian McShane, Scott Adkins, Clancy Brown, Marko Zaror.

Διάρκεια: 169 λεπτά.

Ο John βρίσκει τον τρόπο να νικήσει την Υψηλή Τράπεζα. Πριν όμως κερδίσει την ελευθερία του, ο Wick πρέπει να αντιμετωπίσει έναν εχθρό με πανίσχυρες συμμαχίες σε όλη την υφήλιο και δυνάμεις που θα μετατρέψουν παλιούς φίλους σε εχθρούς.

Η ταινία με την ασταμάτητη στην κυριολεξία δράση και τον λακωνικό Κιάνου Ριβς, έχει "σκίσει" εμπορικά με τις έως τώρα εισπράξεις σε 3 εβδομάδες προβολής να είναι ήδη στα 270,6 εκατ. δολάρια παγκοσμίως.

Στη χώρα μας, το «John Wick Κεφάλαιο 4» σε 3 εβδομάδες έχει φτάσει  τα σχεδόν 140.000 εισιτήρια πανελλαδικά.

Αίθουσα 4 στις 16.00 και στις 18.00 την Μ. Πέμπτη, το Μ. Σάββατο και Δευτέρα του Πάσχα με Τετάρτη, και στις 20.00 καθημερινά πλην Μ. Παρασκευής, Μ. Σαββάτου,

Αίθουσα 2 στις 16.30 την Μ. Πέμπτη, το Μ. Σάββατο και Δευτέρα με Τετάρτη, και στις 20.30 καθημερινά πλην Μ. Παρασκευής, Μ. Σαββάτου

Αίθουσα 5 στις 17.00 την Μ. Πέμπτη, το Μ. Σάββατο και Δευτέρα του Πάσχα με Τετάρτη, και στις 19.00 καθημερινά πλην Μ. Παρασκευής

Αίθουσα 6 στις 17.30 την Μ. Πέμπτη, το Μ. Σάββατο και Δευτέρα του Πάσχα με Τετάρτη,

Αίθουσα 7 στις 19.10 την Μ. Πέμπτη και Κυριακή του Πάσχα με Τετάρτη,

Αίθουσα 6 στις 19.30 την Μ. Πέμπτη και Κυριακή του Πάσχα με Τετάρτη

"Super Mario Bros Η Ταινία"

Πολύ λίγα βιντεοπαιχνίδια μπορούν να διεκδικήσουν τη διάκριση του ότι παραμένουν στη μνήμη του κοινού για δεκαετίες, και τα έπαιξαν πολλές διαφορετικές γενιές. Το Super Mario είναι ένα, αν όχι το μόνο, παιχνίδι που μπορεί να διεκδικήσει αυτόν τον τίτλο.

Δεν υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη που να μην έχει ακούσει για τον Ιταλό υδραυλικό με τις φόρμες που ονομάζεται Mario. Όσοι δεν έχουν παίξει ποτέ το παιχνίδι μπορεί να μην γνωρίζουν το ταπεινό του ξεκίνημα, αλλά σίγουρα το έχουν ακουστά σε κάποιο σχήμα ή μορφή του.

Η ταινία Super Mario συζητιέται έντονα τους τελευταίους μήνες με τους φίλους του να αδημονούν να τον δουν στην μεγάλη οθόνη!

Η ταινία προβάλλεται και μεταγλωττισμένη για τους μικρούς μας φίλους!

H σκηνοθεσία είναι των Άαρον Χόρβαθ και Μίχαελ Γελένικ.

Διάρκεια: 92 λεπτά.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

H Nintendo και η Illumination παρουσιάζουν ένα νέο φιλμ κινουμένων σχεδίων που βασίζεται στον κόσμο του Super Mario Bros.

*Η ταινία σάρωσε εμπορικά. Στο εξωτερικό (ΗΠΑ και υπόλοιπος κόσμος) την 1η εβδομάδα προβολής της η παιδική αυτή ταινία έφτασε σε εισπράξεις τα 421 εκατ. δολάρια!

Στη χώρα μας πήρε επίσης άνετα την πρωτιά στο box office, με 45.000 εισιτήρια σε 180 αίθουσες.

Αίθουσα 8 στις 16.10 την Μ. Πέμπτη, το Μ. Σάββατο και Δευτέρα του Πάσχα με Τετάρτη, και στις 18.10 την Μ. Πέμπτη & Μ. Σάββατο με Τετάρτη του Πάσχα,

Αίθουσα 1 στις 17.40 την Μ. Πέμπτη, το Μ. Σάββατο και Δευτέρα του Πάσχα με Τετάρτη

«Τα Αβγά και τα Πασχάλια – Rabbit Academy»

Φιλμ κινουμένων σχεδίων, βασισμένο σε ένα κλασικό Γερμανικό παιδικό βιβλίο που μιλάει για τη δύναμη της φιλίας, του ομαδικού πνεύματος, της πίστης και του θάρρους.

Η ταινία μάλιστα συμμετείχε στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Βερολίνου στο τμήμα Generation K-Plus, ενώ βραβεύτηκε στα Φεστιβάλ Μονάχου και Ζυρίχης με το Βραβείο Καλύτερης Παιδικής Ταινίας.

Σενάριο: Κάτια Γκρούμπελ

Σκηνοθεσία: Ούτε φον Μούνχαου-Πολ.

Στην μεταγλωττισμένη κόπια στα ελληνικά ακούγονται οι: Κωνσταντίνος Ρεπάνης, Βασιλική Σούτη, Κωνσταντίνος Δαρλάσης, Σταύρος Σιούλης, Ζερόμ Καλουτά, Τζίνη Παπαδοπούλου, Στεφανία Φιλιάδη, Δημήτρης Παπαδάτος, Κωνσταντίνος Καϊκής, Χρυσούλα Παπαδοπούλου, Βούλα Κώστα, Νέστωρ Κοψιδάς, Αριάδνη Νικολάτου, Δανάη Νικολάτου, Κωνσταντίνος Νάνος.

Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Άννε Χόφμαν

Σχεδιασμός χαρακτήρων: Γκερλίντε Γκόμπελμαν

Διάρκεια: 76 λεπτά.

Μία ξεκαρδιστική περιπέτεια με ήρωες απίθανα κουνελάκια και αντιήρωες μία συμμορία από πονηρές αλεπούδες με αρχηγό έναν ύπουλο υποκινητή… ένα σκανταλιάρικο κουνέλι!

Μία διασκεδαστική ταινία κινουμένων σχεδίων Γερμανικής παραγωγής 2022 για τη σημασία της φιλίας και της συνεργασίας, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι ένα κουνελάκι πρέπει να συνεργαστεί με ένα αλεπουδάκι!

Σύνοψη

Η Σχολή των Κουνελιών ετοιμάζεται να σημάνει συναγερμό: Ο Λίο, το πονηρό κουνέλι της πόλης, θέλει να εξαλείψει το Πάσχα δια παντός. Συνωμοτεί με τις ύπουλες αλεπούδες και σχεδιάζει να καταστρέψει όλα τα πασχαλινά αβγά.

Θα καταφέρουν τα κουνέλια του Πάσχα, Μαξ και Έμμυ, μαζί με τους φίλους τους να τον εμποδίσουν;

Σε 3 εβδομάδες προβολής η ταινία έχει κόψει στη χώρα μας 11.000 εισιτήρια.

Αίθουσα 3 στις 16.20 την Μ. Πέμπτη, το Μ. Σάββατο και Δευτέρα του Πάσχα με Τετάρτη, και στις 18.20 την Μ. Πέμπτη & Μ. Σάββατο με Τετάρτη του Πάσχα,

Αίθουσα 7 στις 17.20 την Μ. Πέμπτη, το Μ. Σάββατο και Δευτέρα του Πάσχα με Τετάρτη

"Mummies - Οι Μούμιες"

Παιδική ανιμέισον ταινία σε σκηνοθεσία: Χουάν Χεσούς Γκαρσία Γκαλότσα, Ισπανικής παραγωγής.

Σενάριο: Τζόρντι Γκαζούλ, Χαβιέ Λόπεζ Μπαρέιρα.

Στην μεταγλωττισμένη στα ελληνικά κόπια ακούγονται οι: Πηνελόπη Σκαλκώτου, Βασίλης Παπαστάθης, Θανάσης Κουρλαμπάς, Γιώτα Μηλίτση, Κωνσταντίνος Ρεπάνης, Τάσος Τζιβίσκος, Πέτρος Δαμουλής, Βαγγέλης Στρατηγάκος, Μαριάνθη Σοντάκη, Κωνσταντίνος Λάγκος, Βασίλης Αξιώτης, Ειρήνη Γκρέκα.

Μουσική: Φερνάρντο Βελάθκεθ.

Διανομή από την Tanweer.

Διάρκεια: 88 λεπτά.

Η Warner παρουσιάζει την περιπέτεια “Μούμιες”, μία ξεκαρδιστική ταινία κινουμένων σχεδίων από τον ισπανό σκηνοθέτη Χουάν Χεσούς Γκαρσία Γκαλότσα. Στη γεμάτη μουσική και τραγούδι κωμωδία, τρεις μούμιες θα ταξιδέψουν από τα έγκατα της Αιγύπτου μέχρι το σύγχρονο Λονδίνο, για να ανακτήσουν ένα κλεμμένο δαχτυλίδι, αλλά και να έρθουν σε επαφή με έναν άγνωστο κόσμο, τον δικό μας σύγχρονο κόσμο.

Στο ελληνικό box office η ταινία έχει κόψει σε 5 εβδομάδες προβολής περίπου 45.000 εισιτήρια.

 

"Ο Μαγικός Αυλός".

"Ο Μαγικός Αυλός".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture